Ο Ολυμπιακός έχασε με 3-1 από την Άρσεναλ, αλλά ειδικά μετά το 0-1 δεν άξιζε τέτοια ήττα. Αλλά το ερώτημα είναι ένα και ξεκάθαρο. Ως πότε θα παίζει ο εντελώς ντεφορμέ εδώ και εβδομάδες Σα, που ότι πήγαινε μέσα έγραφε.  Φοβισμένος ο Ολυμπιακός και δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, και η Άρσεναλ έκανε ευκαιρίες και […]

Ο Ολυμπιακός έχασε με 3-1 από την Άρσεναλ, αλλά ειδικά μετά το 0-1 δεν άξιζε τέτοια ήττα. Αλλά το ερώτημα είναι ένα και ξεκάθαρο. Ως πότε θα παίζει ο εντελώς ντεφορμέ εδώ και εβδομάδες Σα, που ότι πήγαινε μέσα έγραφε. 

Φοβισμένος ο Ολυμπιακός και δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, και η Άρσεναλ έκανε ευκαιρίες και ήταν θέμα χρόνου να πετύχει το γκολ. Μετά το ισορρόπησε, και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν καλός ισοφάρισε με Ελ Παστελώτή – Αραμπί, και θα μπορούσε και δεύτερο με τον ίδιο παίχτη.  Αλλά μετά ξανά ο Σα και η άμυνα στο δεύτερο και τρίτο γκολ έκαναν εγκλήματα. Φυσικά στο δεύτερο γκολ ο Γερμανός διαιτητής δεν πήγε καν στο VAR σε μια φάση που υπήρχε επιθετικό φάουλ στον Εμβιλά.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Μάρτίνς έκανε αλλαγή τον Ελ Αραμπί που ήταν ζεστός και με φοβερή ψυχολογία, και απασχολούσε την άμυνα της Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης, παρά μόνο μια καλή εμφάνιση για την τιμή των όπλων.

Δύο γκολ από σουτ έξω από την περιοχή και ένα από στημένη φάση.

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 1-3 (Τελικό) - Ποδόσφαιρο - gavros.gr

Ολυμπιακός – Άρσεναλ 1 – 3

0-1: Δυνατό σουτ του Έντεργκααρντ και εγκληματικό λάθος του Σα με την μπάλα να πηγαίνει πάνω του, αλλά ούτε και ό ίδιος κατάλαβε τι έκανε.

Στο 40′ τεράστια ευκαιρία του Μασούρα που έκλεψε ωραία την μπάλα από τον Λουιζ, αλλά αντί να δώσει δίπλα του στον Ελ Αραμπι που ήταν εντελώς μόνος δοκίμασε να πλασάρει.  Αλλά με κακό πλασέ. Ποδοσφαιρικό έγκλημα από τον Μασούρα.

1-1:  Στο 58′ ο Ελ Αραμπί έκλεψε την μπάλα από τον Θεμπάγιος και έξω από την περιοχή με όμορφο σουτ εκτέλεσε τον Λένο.

1 – 2: Σέντρα από δεξιά η άμυνα κοιμήθηκε ο Γκάμπριελ πήδησε αλλά όπως φαίνεται κάνει φάουλ στον Εμβιλά.

1 – 3: Στο 86′ ο Ελενί πέτυχε το τρίτο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, που ο καλός Σα θα το είχε βγάλει. Όχι ο φετινός Σα.

https://www.youtube.com/watch?v=Zk22EucN9d0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα