Ο Τζιοβίνκο πρέπει να θεωρείται εδώ και λίγα 24ωρα παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στις επόμενες ημέρες έρχεται Θεσσαλονίκη, περνάει ιατρικές εξετάσεις και πέφτουν οι υπογραφές. Μια μεταγραφή με πολύ λεπτούς χειρισμούς και η παρέμβαση του Λουτσέσκου ήταν καταλυτική. Ξέρουμε όλοι πόσο ευαίσθητες είναι οι υποθέσεις μεταγραφών από αυτές […]

Ο Τζιοβίνκο πρέπει να θεωρείται εδώ και λίγα 24ωρα παίκτης του ΠΑΟΚ, αφού μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στις επόμενες ημέρες έρχεται Θεσσαλονίκη, περνάει ιατρικές εξετάσεις και πέφτουν οι υπογραφές.

Μια μεταγραφή με πολύ λεπτούς χειρισμούς και η παρέμβαση του Λουτσέσκου ήταν καταλυτική. Ξέρουμε όλοι πόσο ευαίσθητες είναι οι υποθέσεις μεταγραφών από αυτές τις χώρες.

Φυσικά θα είναι πλήρη δικαίωση για το sports365.gr που όταν μιλούσαν για φαντάσματα, σας είχαμε δώσει την είδηση ότι είχε κλειδώσει η μεταγραφή.

Από τη μία η Αλ Χιλάλ κινείται ήδη να ανανεώσει το ρόστερ της και αναζητεί άλλους μεσοεπιθετικούς παίκτες. Από την άλλη ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της ομάδας. Καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία αποπληρωμής και αποδέσμευσης του.

O ποδοσφαιριστής αποτελεί κι επίσημα παρελθόν. Με τον δρόμο για τον ΠΑΟΚ να είναι και τυπικά ανοιχτός.

Οι φίλοι της ομάδας αποχαιρέτησαν τον παίκτη στα social media. Eνώ ο ίδιος ο Τζιοβίνκο έρχεται άμεσα στην Θεσσαλονίκη και τακτοποιεί τα διαδικαστικά. Άλλωστε δεν είναι κρυφό πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει χειριστεί ο ίδιος την υπόθεση και ο παίκτης είναι κλεισμένος εδώ και βδομάδες.

Με την ολοκλήρωση της η συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται να κάνει αίσθηση. Καθώς ανεβάζει αισθητά το επίπεδο της ομάδας. Μία κίνηση από το πάνω ράφι που εκτός από εμπειρία θα δώσει και ποιότητα στον ΠΑΟΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ