Ο Αλαφούζος για μια ακόμα φορά πήγε αντίθετα με την φυσική ροή των πραγμάτων σε μια ομάδα ποδοσφαίρου. Συνήθως ο τεχνικός διευθυντής επιλέγει τον προπονητή, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δημιουργεί νέους κανόνες στην δομή μιας ομάδας. Προσέλαβε πρώτα τον προπονητή και ο προπονητής επέλεξε τον τεχνικό διευθυντή. Όπως και αν έγινε, η ουσία ότι από […]

Ο Αλαφούζος για μια ακόμα φορά πήγε αντίθετα με την φυσική ροή των πραγμάτων σε μια ομάδα ποδοσφαίρου. Συνήθως ο τεχνικός διευθυντής επιλέγει τον προπονητή, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δημιουργεί νέους κανόνες στην δομή μιας ομάδας. Προσέλαβε πρώτα τον προπονητή και ο προπονητής επέλεξε τον τεχνικό διευθυντή.

Όπως και αν έγινε, η ουσία ότι από σήμερα ο Παναθηναικός θα έχει ένα άνθρωπο του ποδοσφαίρου που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μπόλονι και γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον. Να αποκατασταθεί η τάξη και η ηρεμία επιτέλους και να προχωρήσει μπροστά η ομάδα του Παναθηναϊκού.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί για τη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Πιέρ Ντρεοσί γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1959 στη Ρουμπαί της Γαλλίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λιλ, Σοσό, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν και Κάννες. Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής στην ομάδα των Καννών και στη συνέχεια βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα. Από το 1996 έως και το 2002, εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Λιλ, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεν.

Στο σύλλογο της Βρετάνης παρέμεινε συνολικά έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2013. Αρχικά διετέλεσε αθλητικός διευθυντής, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε το ρόλο του γενικού διευθυντή. Το τελευταίο χρονικά βήμα στην καριέρα του ήταν η Παρί στην οποία και παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιανουάριο του 2020.

Καλωσορίζουμε τον Πιέρ Ντρεοσί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ