Κώστας Μήτρογλου και Μπρούνο Φελιπε βρίσκονται σταθερά στο κάδρο των αποχωρήσεων για τον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι δουλεύουν παράλληλα τις δυο υποθέσεις, Με εκείνη του Βραζιλιάνου να παρουσιάζει μεγαλύτερη πρόοδο και μοιάζει πιο εύκολη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκύψει ενδιαφέρον από την κυπριακή Ομόνοια. Η νέα προοπτική ευνοεί τους Θεσσαλονικείς, καθώς θα μπορέσουν να έχουν και […]

Κώστας Μήτρογλου και Μπρούνο Φελιπε βρίσκονται σταθερά στο κάδρο των αποχωρήσεων για τον Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι δουλεύουν παράλληλα τις δυο υποθέσεις, Με εκείνη του Βραζιλιάνου να παρουσιάζει μεγαλύτερη πρόοδο και μοιάζει πιο εύκολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκύψει ενδιαφέρον από την κυπριακή Ομόνοια. Η νέα προοπτική ευνοεί τους Θεσσαλονικείς, καθώς θα μπορέσουν να έχουν και οικονομικό όφελος. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Στην περίπτωση του Μήτρογλου τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και το επιτελείο του κάνουν αγώνα δρόμου και τιτάνια προσπάθεια ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” για ένα βελούδινο διαζύγιο. Με τον παίκτη, μετά και τα σημερινά, να βρίσκεται ουσιαστικά και επίσημα εκτός ομάδας.

Ο παίκτης έχει δείξει να μην μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Ενώ παράλληλα ο Άκης Μάντζιος δεν του έχει δώσει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και θα περιμέναμε. Φανηκε μάλιστα από την πρώτη στιγμή πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με…παλιά. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δενπαίρνει χρόνο βασικού στα παιχνίδια της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ