Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κοιτάζει μόνο για μπακάπ του Ελ Αραμπί αλλά όπως έχουμε πει κάθε σημαντική μεταγραφική ευκαιρία ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους. Ένας σημαντικός ποδοσφαιριστης είναι ο Νιέγκος Πέτροβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Ένας σύγχρονος αμυντικός χαφ. Για την ιστορία ο ποδοσφαιριστής απασχολεί από πέρσι τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Novosti», οι Πειραιώτες βρίσκονται σε […]

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κοιτάζει μόνο για μπακάπ του Ελ Αραμπί αλλά όπως έχουμε πει κάθε σημαντική μεταγραφική ευκαιρία ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους. Ένας σημαντικός ποδοσφαιριστης είναι ο Νιέγκος Πέτροβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Ένας σύγχρονος αμυντικός χαφ. Για την ιστορία ο ποδοσφαιριστής απασχολεί από πέρσι τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Novosti», οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, για την απόκτηση του Νιέγκος Πέτροβιτς.

Απέκτησε τον πιο καυτό ταλαντούχο επιθετικό!

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την σερβική ομάδα, για τον 21χρονο μέσο. Όπως αποκαλύπτει το εν λόγω δημοσίευμα, εκτός από χρήματα έχουν ρίξει το ενδεχόμενο ύπαρξης έμψυχων ανταλλαγμάτων, με τους ίδιους να έχουν προτείνει τον Τσούμιτς προκειμένου να ρίξουν το κόστος της μεταγραφής του Πέτροβιτς.

Σίγουρα τα φουσκώνουν οι Σέρβοι, αφού η αποτίμηση του Τσούμιτς δεν είναι για τόσο χαμηλά, και από την άλλη έχουν φουσκώσει την τιμή του Πέτροβιτς. Για αυτό το λένε και μεταγραφικό παζάρι.

Μεταγραφική καραμπόλα – Ο Παπέ φέρνει Σωκράτη στο λιμάνι;

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως οι απαιτήσεις του Ερυθρού Αστέρα, για την παραχώρηση του παίκτη ανέρχονται 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ με τον τρόπο αυτό ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ρίξει το ποσό στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο Τσούμιτς από το καλοκαίρι είναι δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν, έχοντας οι Ισπανοί δικαίωμα αγοράς του παίκτη με ρήτρα 7 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι όμως το οποίο, τουλάχιστον για την ώρα, δεν φαίνεται να προχωρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του στη Σερβία, ενώ την περίπτωση του κοιτάζουν κι άλλες ομάδες όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι