Ο Μάξι Λοβέρα δεν εχει δικαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς την ενδεκάδα. Προχωρημένες επαφές με την Βάσκο ντε Γκάμα για τον δανεισμό του, που θα πρέπει να εχει ολοκληρωθεί μέχρι της 9 Νοεμβρίου! . Όχι μόνο καπνός, αλλά και φωτιά υπάρχει πίσω τα […]

Ο Μάξι Λοβέρα δεν εχει δικαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς την ενδεκάδα. Προχωρημένες επαφές με την Βάσκο ντε Γκάμα για τον δανεισμό του, που θα πρέπει να εχει ολοκληρωθεί μέχρι της 9 Νοεμβρίου!
.

Όχι μόνο καπνός, αλλά και φωτιά υπάρχει πίσω τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν από Βραζιλία μεριά και δείχνουν την Βάσκο Ντα Γκάμα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα από τον Ολυμπιακό, και να εχει ήδη καταθέσει πρόταση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  τις τελευταίες ώρες υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για το δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του πειραϊκού συλλόγου, στην ομάδα στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Ρικάρντο Σα Πίντο και αγωνίζεται ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Λεό Μάτος.

Στη Βάσκο Ντα Γκάμα πατούν…γκάζι για την διευθέτηση (και) των τελευταίων λεπτομερειών με τον Ολυμπιακό και την πλευρά του παίκτη, για το κλείσιμο της συμφωνίας μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου (9 Νοεμβρίου) στη Βραζιλία. Το μεταγραφικό παράθυρο στη Βραζιλία κλείνει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου κάτι που σημαίνει ότι οι εξελίξεις θα πρέπει να δρομολογηθούν μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ο Αργεντινός μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει κάνει δύο συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, μία με τον Ατρόμητο και μία με τον Απόλλωνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι