Οι Πειραιώτες προχωρούν την υπόθεση του αριστερού μπακ χαφ. Τα ονόματα, λίγο-πολύ γνωστά, αφού παραμένουν στην κορυφή της λίστας ο Πολωνό Ρέτσα, ο Κολομβιανός Μοχίκα και ο Γκανέζος Μπάμπα που αγωνίστηκε πρόσφατα στον ΠΑΟΚ. Κάπου εδώ, όμως, να τονίσουμε πως υπάρχει θέμα με τους ξένους στον Ολυμπιακό και για να έρθει κάποιος μη κοινοτικός. Θα […]

Οι Πειραιώτες προχωρούν την υπόθεση του αριστερού μπακ χαφ. Τα ονόματα, λίγο-πολύ γνωστά, αφού παραμένουν στην κορυφή της λίστας ο Πολωνό Ρέτσα, ο Κολομβιανός Μοχίκα και ο Γκανέζος Μπάμπα που αγωνίστηκε πρόσφατα στον ΠΑΟΚ.

Κάπου εδώ, όμως, να τονίσουμε πως υπάρχει θέμα με τους ξένους στον Ολυμπιακό και για να έρθει κάποιος μη κοινοτικός. Θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντος του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.
Επίσης, η περίπτωση του Μπάμπα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν θέλουν άλλο Αφρικανό παίκτη που θα απουσιάσει για δύο μήνες λόγω του προσεχούς Κόπα Άφρικα (στις αρχές του 2022).

Ο Πέδρο Μάρτινς θέλει άμεσα να ολοκληρωθεί ο κύκλος των μεταγραφών. Καθώς πλέον έχουν εξασφαλιστεί οι όμιλοι. Είτε Champions League – Είτε EUROPA.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ