Όπως όλα δείχνουν, ο Παπέ Αμπού Σισέ έχει «κλείσει» τη θέση του για την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό, με τη Σεντ Ετιέν να αδυνατεί να πληρώσει τη ρήτρα απόκτησής του. Αρκετά σύντομο θα είναι όπως φαίνεται το πέρασμα του Παπέ Αμπού Σισέ από τη Γαλλία και τη Σεντ Ετιέν. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, να θυμίσουμε, δόθηκε […]

Όπως όλα δείχνουν, ο Παπέ Αμπού Σισέ έχει «κλείσει» τη θέση του για την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό, με τη Σεντ Ετιέν να αδυνατεί να πληρώσει τη ρήτρα απόκτησής του.

Αρκετά σύντομο θα είναι όπως φαίνεται το πέρασμα του Παπέ Αμπού Σισέ από τη Γαλλία και τη Σεντ Ετιέν. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, να θυμίσουμε, δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Γαλλική ομάδα τον περασμένο Γενάρη.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αναμένεται να «κλείσει θέση» για το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» της νέας χρονιάς.

Ο λόγος που δεν μένει… Γαλλία ο Σισέ! 

Ο κυριότερος λόγος που δεν θα παραμείνει στη Γαλλία, είναι φυσικά η ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία και καθίσταται αδύνατη η αγορά του Σισέ!

Για να αποκτήσει η Σεντ Ετιέν τον παίκτη θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 13 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Πλέον, οι «στεφανουά» στρέφονται αλλού για τον αντικαταστάτη του, για το κέντρο της άμυνας.

Όσο για τον Σισέ και το πέρασμά του από τη Γαλλική ομάδα, έχει πραγματοποιήσει 10 συμμετοχές με τα «πράσινα». Σε αυτές τις συμμετοχές πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις. Η Σεντ Ετιέν είναι αρκετά ευχαριστημένη από εκείνον, όμως το μεγάλο «αγκάθι» είναι η ρήτρα της συμφωνίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ