Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε πρόωρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Φυσικά δίχως να επιτευχθεί ο στόχος. Η «8άδα» δεν κατέστει εφικτή και πλέον έχει μπει σε εφαρμογή η νέα χρονιά, εκεί όπου ήδη έχει μπει σε εφαρμογή το πλάνο για παίκτες. Παίκτες ήδη αποχαιρετούν, δημοσιεύματα παίρνουν φωτιά, ενώ το πλάνο έχει αρχίσει και ξεκαθαρίζει. Ο Έλληνας τεχνικός […]

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε πρόωρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Φυσικά δίχως να επιτευχθεί ο στόχος. Η «8άδα» δεν κατέστει εφικτή και πλέον έχει μπει σε εφαρμογή η νέα χρονιά, εκεί όπου ήδη έχει μπει σε εφαρμογή το πλάνο για παίκτες.

Παίκτες ήδη αποχαιρετούν, δημοσιεύματα παίρνουν φωτιά, ενώ το πλάνο έχει αρχίσει και ξεκαθαρίζει. Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πλέον η ομάδα τι χρειάζεται καλύτερα από τον καθ’ ένα ώστε την νέα χρονιά να βρίσκεται σίγουρα στην «8άδα». Ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένο πλάνο. Με αυτό θα πορευτεί.

Το πλάνο από τον Έλληνα τεχνικό τι αναφέρει; Παίκτες με εμπειρία Euroleague. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο. Όλα τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Ολυμπιακός | Ήδη οι λύσεις είναι ξεκάθαρες…

Πρώτο όνομα που όπως όλα δείχνουν μπορεί να είναι και η 1η σημαντική κίνηση γι τον Ολυμπιακό είναι ο Λόιντ. Το «πολυβόλο» του Ερυθρού Αστέρα που έκανε εκπληκτική χρονιά φέτος, είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Χάρισον. Παίκτης με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και ικανός για μεγάλα πράγματα. Σε συνδυασμό με τον Σλούκα θα συνθέσουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην Ευρώπη.

Ο Λόιντ είχε φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα 17.3 πόντους, 51.9% στα δίποντα, 31.1% στα τρίποντα και 90.6% στις βολές, ενώ μοίραζε κατά μέσο όρο 3,2 ασίστ.

Από κει και πέρα ακούγεται έντονα η περίπτωση του Τζόκ Λαντέιλ. Παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό του Έλις και με το παραπάνω. Παίκτης που θα λύσει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα. Σκεφτείτε «3άδα» με Χασάν Μάρτιν, Τζοκ Λαντέλ και Κώστας Κουφός. Ότι δεν είχε πέρυσι στη διάθεσή του θα το έχει την νέα χρονιά. Μην νομίζεται ότι και ο Κουφός θα είναι το ίδιο. Σαφώς θα είναι βελτιωμένος μιας και ήρθε από απραξία αγωνιστικής πόσους μήνες.

Ο Λαντέιλ σε 25 αγώνες με την Ζαλγκίρις είχε 11 πόντους με 64.6% στα δίποντα και 30.2% στα τρίποντα, 4.4 ριμπάουντ, μία ασίστ και 1.2 λάθη. Φέτος στην χώρα του που αγωνίστηκε με την Μέλμπουρν είχε 16.5 πόντους έχοντας 38% στα τρίποντα, 8.2 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.7 κοψίματα.

Τρίτο όνομα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και θα παίξει έντονα είναι του Ουόκαπ. Ο παίκτης της Ζαλγκίρις μένει ελεύθερος και είναι στα μάτια του Έλληνα τεχνικού ο ιδανικός για να καλύψει το κενό του Τσαρλς Τζένκινς. Παίκτης με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού και σκοράρει και πασάρει ιδανικά. Μοιάζει η ιδανική λύση για να συμπληρώσει τον Κώστα Σλούκα στο πάζλ.

O 28χρονος γκαρντ έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν, καθώς σε 24 λεπτά ανά παιχνίδι στη Eurolegue έχει 8,2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ μέσο όρο.

Υπάρχουν κι άλλα ονόματα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ξεκάθαρα…

Όλα όπως βλέπετε είναι ξεκάθαρα στα μάτια του Έλληνα τεχνικού. Ξέρει τι θέλει. Ακόμα έχει στο μυαλό του φυσικά και την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, όμως είναι αρκετά δύσκολη. Γι’ αυτό βλέπετε στράφηκε στην επιλογή του Λόιντ. Για να μην χάσει χρόνο και χάσει στο τέλος και τους δυο παίκτες.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι λίγο πολύ πιο ξεκάθαρα. Σπανούλης και Πρίντεζης για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα θα μείνουν. ΜακΚίσικ ανανέωσε. Ζαν Σάρλ αν όχι σίγουρα, έχει αρκετές πιθανότητες να μείνει. Η λογική αυτό λέει για τριτοτέταρτη επιλογή. Βεζένκοφ σταθερά και βασικός για τον ρόλο του «4αριού» πλέον όντας πολύ βελτιωμένος. Ο Παπανικολάου θα επιστρέψει και μαζί με τον ΜακΚίσικ θα καλύψουν το «3». Ο Λαρεντζάκης θα παραμείνει και θα πάρει σίγουρα παραπάνω χρόνο.

Αυτό που δεν ξέρουμε αν θα μείνει ο Χαραλαμπόπυλος, φυσικά όχι έτσι. Να δουλευτεί σωστά στη προετοιμασία, η αν θα επιλεχθεί άλλο πρότζεκτ να στηριχθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι