Πλέον, ο Ολυμπιακός αναμένεται να αλλάξει επίπεδο, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης κοιτάζει παίκτες απ’ το πάνω ράφι. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει αρκετά… νωρίς το φετινό πρωτάθλημα. Πλέον, ο στόχος της ομάδας των «ερυθρόλευκων» είναι το νταμπλ. Κι αυτό θα επισφραγιστεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί όπου θα συναντήσει τον […]

Πλέον, ο Ολυμπιακός αναμένεται να αλλάξει επίπεδο, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης κοιτάζει παίκτες απ’ το πάνω ράφι.

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει αρκετά… νωρίς το φετινό πρωτάθλημα. Πλέον, ο στόχος της ομάδας των «ερυθρόλευκων» είναι το νταμπλ. Κι αυτό θα επισφραγιστεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί όπου θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες έχουν όλο το χρόνο να τρέξουν τα μεταγραφικά ζητήματα από νωρίς. Άλλωστε, συνηθίζεται να το πράττουν αυτό, να σχεδιάζουν από τώρα για την επόμενη σεζόν.

Στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ έπαιξαν κάποια ονόματα… διάσπαρτα. Κάποια έχουν εγκυρότητα, κάποια όχι. Όμως, επιβεβαιωμένα από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια περίπτωση παίκτη ή παικτών, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η πλευρά του Ολυμπιακού κινείται για επαφές με κορυφαίους ατζέντηδες του εξωτερικού. Φυσικά «εκμεταλλεύονται» το εξαιρετικό δίκτυο διασυνδέσεων που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε, έχει κάνει δουλειές, αρκετά σημαντικές με «βαριά» ονόματα ατζέντηδων, όπως ο Ζόρζε Μέντες και ο Φάλι Ραμαντάνι.

Αλλάζει… επίπεδο και στις διασυνδέσεις! 

Αυτήν την εποχή, στο επίκεντρο βρίσκονται τα αδέλφια Λέμιτς. Οι Βλάντο και Ζόραν, από τη Σερβία, όπως επίσης κι ο Αγγλο-Νιγηριανός, Εμέκα Ομπάσι. Τα ονόματά τους ίσως δεν είναι απ’ τα πιο γνωστά στο Ελληνικό κοινό. Όμως, εκπροσωπούν κάποιους από τους κορυφαίους πελάτες! Και μόνο τυχαίο γεγονός δεν αποτελεί…

Οι αδελφοί Λέμιτς βρίσκονται έχουν υπό τη «σκέπη» τους, παγκόσμιους αστέρες, όπως για παράδειγμα τον Μόντριτς, ή τον Μάτιτς. Επίσης, εκπροσωπούν και τον Ρόμπιν Κουάισον της Μάιντς, ο οποίος ενδιέφερε τον Ολυμπιακό. Όπως επίσης κι τον Γιούρι Ριμπέιρο (αριστερός μπακ), που παίζει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ομπάσι απ’ την πλευρά του εκπροσωπεί τον Τζέισον Σάντσο της Ντόρτμουντ. Θυμάστε φυσικά πως για εκείνον η Γιουνάιτεντ έφτασε να προσφέρει πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, εκπροσωπεί τον Σακά της Άρσεναλ και τον Ιγουόμπι της Έβερτον.

Είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, να αλλάξει άρδην πολλά πράγματα. Να ανέβει επίπεδο ως προς το ρόστερ των παικτών, όπως επίσης και να αλλάξει την ατζέντα του, ως προς τις επαφές! Άλλωστε, η καλή δουλειά επιβραβεύεται, σε όλους τους τομείς.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: [Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!