Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κοιτάζει μόνο για μπακάπ του Ελ Αραμπί εαν απαιτηθεί, αλλά οι πωλήσεις πολλες φορές φέρνουν και μεταγραφές. όπως και στην περίπτωση του Σισέ με την Νις να ενδιαφέρεται πολύ ενεργά και ο Ολυμπιακός αν απαιτηθεί να φέρει τον Σωκράτη στο λιμάνι. Μια καραμπόλα σε εξέλιξη. Θυμίζουμε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει τα κενά […]

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κοιτάζει μόνο για μπακάπ του Ελ Αραμπί εαν απαιτηθεί, αλλά οι πωλήσεις πολλες φορές φέρνουν και μεταγραφές. όπως και στην περίπτωση του Σισέ με την Νις να ενδιαφέρεται πολύ ενεργά και ο Ολυμπιακός αν απαιτηθεί να φέρει τον Σωκράτη στο λιμάνι. Μια καραμπόλα σε εξέλιξη.

Θυμίζουμε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει τα κενά του ρόστερ τους και θα κινηθούν για προσθήκες είτε σε περίπτωση μη ετοιμότητας κάποιου ποδοσφαιριστή (Χασάν) είτε λόγω κάποιας πώλησης και ήδη φαίνεται να υπάρχουν μνηστήρες για ποδοσφαιριστές τους.

Γαλλικες «σειρήνες» για τον Παπέ Αμπού Σισέ. Πιο συγκεκριμένα, ενδιαφέρον από την Νις υπάρχει για τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Ολυμπιακού, αυτό αναφέρουν και τα γαλλικά ΜΜΕ.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής «L’Equipe», αναφέρεται πως η Νις έχει στο στόχαστρο της τον 25χρονο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Ενώ, φαίνεται πως ήδη έχουν κάνει κάποια έρευνα προκειμένου να κινηθούν για την απόκτηση του τον Ιανουάριο, λόγω των κενών που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας της.  

Στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων ο Π.Σισέ - Ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού ο Σ.Παπασταθόπουλος | Pronews

Πάντως, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους Γάλλους, καθώς οι Πειραιώτες δεν θα αφήσουν εύκολα τον βασικό στόπερ τους. Για τον Σισέ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αξιώνουν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Και μόνο αν λάβουν αυτό το ποσό θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε, ο Σενεγαλέζος ανανέωσε πριν από μερικές μέρες το συμβόλαιο του έως το 2024 και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να γίνει μεταγραφή ο παίχτης.

Αν φύγει Πάπε ανοίγει ο δρόμος για τον Σωκράτη

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, δεδομένα είχαν ασχοληθεί με τον Σωκράτη το καλοκαίρι.

 Ο Ολυμπιακός πρόσφατα έκανε νέα επαφή με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή! Μίλησαν οι δύο πλευρές για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν από τώρα, στο πλαίσιο των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Άρσεναλ, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, θέλουν να δώσουν τον παίκτη έτσι ώστε να βγάλουν από πάνω τους ένα μεγάλο συμβόλαιο για την εξοικονόμηση χρημάτων.

Εμεινε στην Αρσεναλ ο Παπασταθόπουλος

Η ομάδα του Πειραιά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον Σωκράτη, αλλά η περίπτωση του 32χρονου αμυντικού παραμένει δύσκολη για τον Ολυμπιακό.  Κρίσιμος αναμένεται να είναι ο Ιανουάριος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Γιατί δεν αποκλείεται να βρει τελικά το επόμενο ποδοσφαιρικό του σπίτι. Γνωστή η επιθυμία των ανθρώπων του Ολυμπιακού να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα. Πλέον και ο ίδιος φέρεται να το σκέφτεται, αν και παραμένει η επιθυμία του να βρει ένα ακόμα συμβόλαιο εκτός Ελλάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν