Ολυμπιακός: Η ηρεμία έχει επιστρέψει στην ομάδα μετά την νίκη πρόκρισης ουσιαστικά επί της Σλόβαν. Ο Μαρτίνς είδε από ορισμένους όσα ζητάει στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς όχι από όλους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Λαλά προστίθεται στην κατηγορία παικτών που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη για τα φετινά πλάνα. Το γεγονός ότι ούτε απέναντι στην Σλόβαν έδειξε […]

Ολυμπιακός: Η ηρεμία έχει επιστρέψει στην ομάδα μετά την νίκη πρόκρισης ουσιαστικά επί της Σλόβαν. Ο Μαρτίνς είδε από ορισμένους όσα ζητάει στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς όχι από όλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Λαλά προστίθεται στην κατηγορία παικτών που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη για τα φετινά πλάνα.

Το γεγονός ότι ούτε απέναντι στην Σλόβαν έδειξε αυτά που περιμένει ο προπονητής του, ήταν το σημείο χωρίς επιστροφή. Έκαψε όλα τα κανονάκια του. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την περίπτωση του. Ο παίκτης δείχνει αρκετά ασταθης. Είναι επιρρεπής στο λάθος, και δεν εμπνέει σιγουριά στην υπόλοιπη ομάδα.

Και ο Μάρτινς δεν θα το ρισκάρει. Ζητείται ο αντικαταστάτης του. όσο για τον Λαλά δύσκολο να προλάβουν να του βρουν ομάδα, αλλά ο Ιανουάριος είναι κοντά.

Όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Επομένως ο Ολυμπιακός κινείται πλέον όχι για ένα, αλλά για 2 μπακ. Έναν στα αριστερά και έναν στα δεξιά!

Για τον 20χρονο Πολωνό αριστερό μπακ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μπράιτον για την αποκτηση του 20χρονου Πολωνού μπακ, Μίχαλ Καρμπόβνικ, σύμφωνα με το gazzetta.gr. Είναι γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001, έχει ύψος 1,75 και μολονότι η κύρια θέση του είναι αριστερός μπακ, μπορεί να παίξει και δεξιά στην άμυνα, αλλά και αμυντικός μέσος.

Η βρετανική ομάδα τον αγόρασε τον Οκτώβριο του 2020 από τη Λέγκια Βαρσοβίας αντί 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν έχοντας πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές, παίζοντας από τον Ιανουάριο και μετά ως δανεικός στη Λέγκια. Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης (24/8) αγωνίστηκε με τη Μπράιτον στον αγώνα του League Cup εναντίον της Κάρντιφ (νίκη της ομάδας του με 2-0).

Η Μπράιτον βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ισπανού Μαρκ Κουκουρέγια, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για την παραχώρηση του Καρμπόβνικ. Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού έχει χριστεί διεθνής τόσο με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Πολωνίας, όσο και σε αυτή των ανδρών. Έχει παίξει σε δύο αγώνες του Nations League και σε ένα διεθνές φιλικό.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μπράιτον για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, ενώ ασφαλώς γίνεται κουβέντα και για οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Ο Καρμπόβνικ εκπροσωπείται από την εταιρεία Unidos, την ίδια δηλαδή που έφερε στον ΠΑΟΚ τον Κάρολ Σφιντέρσκι και στην ΑΕΚ τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Με τη Λέγκια Βαρσοβίας ο νεαρός Πολωνός κατέκτησε δύο πρωτάθλημα, το 2020 και το 2021.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ