Οι Πειραιώτες κατάφεραν και ανακάλυψαν έναν τρομερό παίκτη από τη Νιγηρία, ο οποίος μπήκε ήδη στο στόχαστρο για απόκτηση! Ο Ανάγιο Ιγουάλα ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο Ιφεάνι Ουντέζε, γνωστός από τη θητεία του σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πειραιά έχει απλώσει τα δίχτυα της στην Αφρική. Ο Ιγουάλα πρόκειται για μία […]

Οι Πειραιώτες κατάφεραν και ανακάλυψαν έναν τρομερό παίκτη από τη Νιγηρία, ο οποίος μπήκε ήδη στο στόχαστρο για απόκτηση!

Ο Ανάγιο Ιγουάλα ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο Ιφεάνι Ουντέζε, γνωστός από τη θητεία του σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πειραιά έχει απλώσει τα δίχτυα της στην Αφρική.

Ο Ιγουάλα πρόκειται για μία αρκετά ελκυστική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος αγωνίζεται στην Ενίμπα, η οποία είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή.

Οι εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, καθώς έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Ο ίδιος είναι βασικό γρανάζι στην Ενίμπα, ειδικά στο Αφρικανικό Europa League.

Έχει ως δυνατά χαρακτηριστικά την εκρηκτικότητά του, καθώς αυτό φάνηκε κι αρκετά από τις δύο συμμετοχές του στην Εθνική Νιγηρίας.

Γνωρίζει από πρωταθλητισμό, ένα στοιχείο που χρειάζεται να το έχει ένας υποψήφιος παίκτης του Ολυμπιακού!

Όσον αφορά το οικονομικό, η ομάδα του αξιώνει περίπου 1 εκατ. ευρώ, που θεωρείται ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τα επίπεδα της Νιγηρίας. Όμως, με καλές διαπραγματεύσεις και πιέσεις του παίκτη, το ποσό σίγουρα θα πέσει στα μισά. Επιπλέον, θα μπορούσε να επέλθει συμφωνία, με την Ενίμπα να διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ