Ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα και το αποτυχημένο DEAL με Τζιοβίνκο φέρνουν εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ήδη, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Χθεσινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις με τον Βίκτορ Κλάεσον! Ο παίκτης ανήκει στην Κράσνονταρ, είναι διεθνής με την Εθνική Σουηδίας και παίζει σε αρκετές θέσεις της επίθεσης κυρίως ως εξτρέμ. […]

Ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα και το αποτυχημένο DEAL με Τζιοβίνκο φέρνουν εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ήδη, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Χθεσινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις με τον Βίκτορ Κλάεσον! Ο παίκτης ανήκει στην Κράσνονταρ, είναι διεθνής με την Εθνική Σουηδίας και παίζει σε αρκετές θέσεις της επίθεσης κυρίως ως εξτρέμ.

Στα υπόλοιπα μέτωπα, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε αρχικά συμφωνήσει με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο πλέον δεν εξετάζει την περίπτωση του παίκτη. Ο οποίος μάλιστα ήταν έτοιμος να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Καθώς μικρολεπτομέρειες και…μανατζερικά εμπόδισαν την περίπτωση.

Μοναδικό παραθυράκι για να ξαναανοίξει η υπόθεση είναι η πλευρά του παίκτη να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις της.

Ο ξαφνικός τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα όμως δίνει άλλες προτεραιότητες.  Οι “ασπρόμαυροι” θα προχωρήσουν οπωσδήποτε σε απόκτηση ενός παίκτη που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης  αφού πλέον ετοιμοπόλεμοι είναι μόνο ο Κάρολ Σβιντέρσκι και ο νεαρός Κούτσιας.

Τέλος υπάρχουν δύο επιλογές και για το αριστερό άκρο της άμυνας. Η αρχική πρόθεση είναι να φέρει ξανά τον Μπάμπα Ράχμαν και αν δεν τα καταφέρει τότε θα προχωρήσει με τον Τσέχο Γιαν Μπόζιλ.

Τα δεδομένα για το “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο ειναι ξεκάθαρα. Το ζήτημα πλέον είναι ο χρόνος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιέζεται και πρέπει οπωσδήποτε να έχει ολοκληρωμένο ρόστερ άμεσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ