Ο ΠΑΟΚ μετά την γκέλα στον κάμπο, και την καταστροφική ήττα στο Περιστέρι δεν ήθελε να σκεφτεί και νέο στραπάτσο. Αλλά το γκολ του Βόλου και η κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι φίλοι του δικέφαλου του Βορρά. Στο δέυτερο ημίχρονο μετά τις αλλαγές που έγιναν εμφανίστηκε ο κανονικός ΠΑΟΚ […]

Ο ΠΑΟΚ μετά την γκέλα στον κάμπο, και την καταστροφική ήττα στο Περιστέρι δεν ήθελε να σκεφτεί και νέο στραπάτσο. Αλλά το γκολ του Βόλου και η κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι φίλοι του δικέφαλου του Βορρά. Στο δέυτερο ημίχρονο μετά τις αλλαγές που έγιναν εμφανίστηκε ο κανονικός ΠΑΟΚ και κέρδισε σχετικά εύκολα τον αξιόμαχο για μια ακόμα φορά Βόλο.

 ΠΑΟΚ – Βόλος 3 – 1

Σε δύσκολη θέση και πίσω στο σκορ βρέθηκε ο ΠΑΟΚ από τον έξοχο στο α΄μέρος Βόλο, αλλά κατάφερε να νικήσει (3-1) πριν από το ντέρμπι με τον ΟλυμπιακόΜε πέναλτι η ισοφάριση για χέρι του Ριένστρα. Κιάκος το γκολ του Βόλου, Σβαμπ, Ίνγκασον και Κρμέντσικ εκείνα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Βόλος 3-1: Επιστροφή και «φωνές» (video+photos) - Onsports.gr

Η θεσσαλική ομάδα μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή του μόλις στο 11′ οπότε έπειτα από κόντρες και την αποτυχία των παικτών του Δικεφάλου για να απομακρύνουν, ο Κιάκος σούταρε μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ (0-1).

Η ψυχρολουσία ήταν μεγάλη για τον ΠΑΟΚ που λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ λίγα λεπτά αργότερα. Ωστόσο ο Πασχαλάκης στο 16′ αντέδρασε σωστά στη διπλή ευκαιρία του Βόλου με Δουβίκα και Ρενάτο.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να συνέρχεται μετά το αρχικό σοκ και στο 29′ κατόρθωσε να ισοφαρίσει (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ έπειτα από χέρι του Ριένστρα.

Ο Δικέφαλος βρήκε το γκολ της ανατροπής (2-1) στο 65′ με τον Ινγκασον έπειτα από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και κεφαλιά-ασίστ του Σβιντέρσκι.

Ακρως ενθαρρυντική ήταν η εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Κρμέντσικ, ο οποίος έδωσε οντότητα και ισχυρή επιθετική παρουσία στον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο στο 67′. Μάλιστα συνδύασε την πρώτη του παρουσία στην Τούμπα (και τη δεύτερη με τον Δικέφαλο) με γκολ καθώς στο 90′ βγήκε μόνος απέναντι στον Κλέιμαν και πλάσαρε σωστά διαμορφώνοντας το 3-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик