Δεν ήταν τα χρήματα τόσο που έκαναν τον Παπασταθόπουλο να πει το «ναι» και να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Ήταν ο τρόπος που τον έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό η ομάδα του Πειραιά. Αλλά και το γεγονός πως την υπόθεση αυτή έχει χειριστεί προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Όπως και να έχει ο […]

Δεν ήταν τα χρήματα τόσο που έκαναν τον Παπασταθόπουλο να πει το «ναι» και να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Ήταν ο τρόπος που τον έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό η ομάδα του Πειραιά. Αλλά και το γεγονός πως την υπόθεση αυτή έχει χειριστεί προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Όπως και να έχει ο «Πάπα» είναι και πάλι στην Ελλάδα με τα ερυθρόλευκα. Όλη η ομάδα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Παπασταθόπουλο όχι μόνο για τις ικανότητες του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Ένα πολύ πρόσφατο περιστατικό μας δείχνει τον χαρακτήρα του Σωκράτη.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού χάρισε δύο φανέλες των Πειραιωτών στον μικρό Mikey Poulli, που παίζει ποδόσφαιρο τυφλών. Ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών έκανε χαρούμενο τον μικρό Κύπριο, ο οποίος μένει πλέον μόνιμα στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά του.

Ο μικρός Mikey έχει χάσει ολοκληρωτικά την όρασή του, παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, με τον Παπασταθόπουλο να του χαρίζει δύο φανέλες του Ολυμπιακού.

Μία για εκείνον και άλλη μία για τον αδερφό του Angelo. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Σωκράτη και τον Ολυμπιακό, με τον έμπειρο σέντερ μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας να κάνει χαρούμενους τους δύο μικρούς Κύπριους, που ζουν πλέον μόνιμα στην Αγγλία.

Δείτε πιο κάτω το ποστάρισμα από τις Σχολές και την Ακαδημία των Πειραιωτών.

Τι στιγμή! Ο Mikey Poulli αγγίζει τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και βλέπει με τα μάτια της ψυχής του τη φανέλα του…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC Academy στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик