Μια απρόσμενη εξέλιξη τα έφερε τούμπα όλα. Ο Ολυμπιακός είχε σαν σκοπό να τελειώσει από νωρίς την μεταγραφή του αριστερού μπακ, και τελικά με την παρέμβαση του ποδοσφαιριστή που αρνήθηκε να υπογράψει στην Πόρτο έρχεται οριστικά στον Ολυμπιακό! Απέρριψε την επιστροφή στο Ντραγκάο. Έτσι είναι ελεύθερος ο δρόμος για την αποχώρησή του με προορισμό την […]

Μια απρόσμενη εξέλιξη τα έφερε τούμπα όλα. Ο Ολυμπιακός είχε σαν σκοπό να τελειώσει από νωρίς την μεταγραφή του αριστερού μπακ, και τελικά με την παρέμβαση του ποδοσφαιριστή που αρνήθηκε να υπογράψει στην Πόρτο έρχεται οριστικά στον Ολυμπιακό!

Απέρριψε την επιστροφή στο Ντραγκάο. Έτσι είναι ελεύθερος ο δρόμος για την αποχώρησή του με προορισμό την Ελλάδα, σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες και τον παίκτη”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις οριστικές εξελίξεις με τον Ρέαμπτσιουκ έχει ήδη ξεκινήσει.

Υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων στα 2 εκατ. ευρώ.

Τι αναφέρουν τα Πορτογαλικά ΜΜΕ

«Ο Ρέαμπτσιουκ θα αποχωρήσει από την Πάσος Φερέιρα, με τη συμφωνία να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Ολεγκ έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του, με τον Μολδαβό να προτιμάει τον Ολυμπιακό από την Πόρτο. Η Πόρτο διατηρεί δικαίωμα επαναγοράς του, αλλά ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα.  Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μια πρόταση που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, την οποία έχει αποδεχθεί η Πάσος Φερέιρα. Ο πρόεδρος της νωρίτερα μάλιστα επιβεβαίωσε την πρόταση του ελληνικού συλλόγου, αλλά και το γεγονός ότι η Πόρτο προσπαθεί να τον αγοράσει ξανά.  Η επιθυμία του παίκτη, ωστόσο, είναι ξεκάθαρη, με τον Ολεγκ να προτιμάει τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που προπονεί ο Πέδρο Μαρτίνς», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι την Τετάρτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα