Ο ΠΑΟΚ όπως και όλοι όσοι διάβασαν το μήνυμα της φίλης του δικεφάλου κυριολεκτικά συγκλονίστηκαν. Άμεσα οι άνθρωποι της ΠΑΕ της έστειλαν πρόσκληση έτσι ώστε να δει σύντομα από κοντά την αγαπημένη της ομάδα. Εμείς που πραγματικά μας συγκλόνισε το μήνυμα της φίλης του δικέφαλου του Βορρά, της ευχόμαστε ολόψυχα να κερδίσει την μεγάλη μάχη […]

Ο ΠΑΟΚ όπως και όλοι όσοι διάβασαν το μήνυμα της φίλης του δικεφάλου κυριολεκτικά συγκλονίστηκαν. Άμεσα οι άνθρωποι της ΠΑΕ της έστειλαν πρόσκληση έτσι ώστε να δει σύντομα από κοντά την αγαπημένη της ομάδα.

Εμείς που πραγματικά μας συγκλόνισε το μήνυμα της φίλης του δικέφαλου του Βορρά, της ευχόμαστε ολόψυχα να κερδίσει την μεγάλη μάχη και να ζήσει για πολλά πολλά χρόνια και να βλέπει την αγαπημένη της ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση του Λευτέρη Δούκα, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Έρωτας είναι όταν ποστάρεις αυτό, σε ρωτάνε «τι σχέση έχει ο Βαλεντίνος με AC/DC» και απαντάς. «Ο έρωτας είναι σαν τον ΠΑΟΚ. Αν δε τον νιώσεις στο πετσί σου, είναι σα να μην τον έζησες ποτέ…» έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου.

doukas-post.JPG

Στις απαντήσεις ξεχώρισε αυτή μίας γυναίκας φίλου του ΠΑΟΚ που συγκλόνισε με τα λεγόμενά της.

«Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι η ζωή μου. Και η θεραπεία και η στήριξη στον αγώνα μου κατά του καρκίνου… Σφίγγεται η ψυχή μου που δεν μπορώ να τον δω… Απλά θέλω να πάω γρήγορα στο γήπεδο γιατί δεν ξέρω πόσο χρόνο έχω» ανέφερε η φίλη των «ασπρόμαυρων».

opados-paok-post-se-douka.jpg

Τα αντανακλαστικά του ΠΑΟΚ ήταν άμεσα. Άνθρωποι της ομάδας επικοινώνησαν μαζί της και την προσκάλεσαν με μεγάλη χαρά στο γήπεδο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Η φίλη του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί στην Τούμπα στο ματς απέναντι στη Λαμία, παίρνοντας έτσι μια μεγάλη χαρά που θα έχει την ευκαιρία να δει και πάλι από κοντά την αγαπημένη της ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι