Ο ΠΑΟΚ μετά την γκέλα στον κάμπο, νέα καταστροφική ήττα στο Περιστέρι και μάλιστα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Αυτοκτονικές τάσεις από την ομάδα του Γκαρσία, και το πλήρωσε. Εκτός τίτλου που είναι στο -10 από τον Ολυμπιακό και δυσκολεύει και η 2η θέση πλέον με -4 από τον Άρη.  Όταν στο 82′ προηγείσαι με […]

Ο ΠΑΟΚ μετά την γκέλα στον κάμπο, νέα καταστροφική ήττα στο Περιστέρι και μάλιστα με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Αυτοκτονικές τάσεις από την ομάδα του Γκαρσία, και το πλήρωσε. Εκτός τίτλου που είναι στο -10 από τον Ολυμπιακό και δυσκολεύει και η 2η θέση πλέον με -4 από τον Άρη

Όταν στο 82′ προηγείσαι με 2-1 και τελικά χάνεις 3-2 κάτι δεν πάει καλά

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ο Ατρόμητος ήταν «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και με τρομερή ανατροπή στο 90+2′ πήρε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο οποίος είδε τις ελπίδες του για πρωτάθλημα να λιγοστεύουν, όντας πλέον δέκα πόντους μακριά από την κορυφή.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2 - Gentikoule

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε την κατοχή και την υπεροχή και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.  Στο 15ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι όταν ο Κωτσόπουλος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο δικέφαλος δεν πτοήθηκε και εφτά λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα με γκολ του Κάρολ Σβιντέρφσκι. Ο Τζόλης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και έκανε τη σέντρα ακριβείας προς τον Πολωνό επιθετικό, ο οποίος ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Γούτα και με κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0.

Ο Ατρόμητος είχε οπισθοχωρήσει και κατάφερε στο μισάωρο να απειλήσει, όταν ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας, αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ διατηρούσε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν πιο απειλητικός. Στο 54′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει τη νίκη με τον Γιαννούλη να βρίσκει εξαιρετικά τον Σβιντέρσκι, ο οποίος έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε με το αριστερό, αλλά ο Μανδάς απομάκρυνε με τα πόδια.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Γκολ και highlights (video) | Sportstonoto

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος βρήκε την ισοφάριση με φοβερό γκολ του Μουνίθ, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ισπανός πήρε την πάσα – δώρο του Γιαννούλη και με τρομερό σουτ κεραυνοβόλησε τον Πασχαλάκη γράφοντας το 1-1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε αλλαγές και στο 82′ ο Αμρ Ουάρντα με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο πρώην ασπρόμαυρος, Χάρης Χαρίσης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 2-2.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νάτσος σκόραρε σε αντεπίθεση και έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο.

https://www.youtube.com/watch?v=aIO5E2HYA9M

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ