Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει ποδαρικό με το δεξί για την νέα χρονιά, αφού κόλλησε στον κάμπο και έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΛ και μάλιστα με πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ θα μένει πίσω αρκετά στην κούρσα τίτλου στην περίπτωση που κερδίσει ο Ολυμπιακός λίγο αργότερα την ΑΕΚ. Δεν παρουσιάστηκε […]

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει ποδαρικό με το δεξί για την νέα χρονιά, αφού κόλλησε στον κάμπο και έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΛ και μάλιστα με πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ θα μένει πίσω αρκετά στην κούρσα τίτλου στην περίπτωση που κερδίσει ο Ολυμπιακός λίγο αργότερα την ΑΕΚ.

Δεν παρουσιάστηκε έτοιμος ο δικέφαλος του Βορρά μετά την διακοπή. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και μόλις στα 12 δευτερόλεπτα ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε το σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ήταν καλύτερος και είχε την κατοχή με τον Καντουρί να πιάνει την κεφαλιά στο 8′ έπειτα από κόρνερ, αλλά δεν σημάδεψε σωστά.

Οι Θεσσαλοί ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας και απειλούσαν μόνο με σουτ από μακριά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 28′, ο Τζόλης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά δεν βρήκε δίχτυα και δύο λεπτά αργότερα, ο Νάγκι έκανε λάθος έξοδο με τον Τζόλη να σουτάρει και ο Μπέρτος απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο 42′ σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος, όταν ο Ίνγκασον έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Νάγκι έδιωξε με το πόδι εκατοστά πριν η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας τους και στη συνέχεια ο Μουργκ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52΄ο Βιεϊρίνια σούταρε με το αριστερό, αλλά και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, μια λάθος απομάκρυνση του Νάγκι πάνω στον Μιχαήλ, έδωσε την ευκαιρία στον Ζίβκοβιτς να εκτελέσει με το αριστερό, αλλά σημάδεψε ψηλά άουτ. 

Στο 65′, ο Τζόλης κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι και ο Νάγκι μπλοκάρει.  Στο 70′, ο Πινακάς με μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια πέρασε τον Βαρέλα και τον Ίνγκασον, αντιστάθηκε στο μαρκάρισμα του Βιεϊρίνια και πλάσαρε τον Πασχαλάκη για το ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-0.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία απείλησε μετά από ώρα, αφού στο 77′, ο Γιαννούλης τρύπωσε στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΛ, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα καλά σε κεφαλιά. 

Στο 86΄ ο Τζόλης ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά στη μικρή περιοχή και έστειλε τη μπάλα άουτ στην έκτη του ευκαιρία στο ματς. Στις καθυστερήσεις, ο Νάγκι έκανε πέναλτι στον Σβιντέρσκι και ο Βιεϊρίνια εκτέλεση σωστά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και έγραψε το 1-1 με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως τη λήξη της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο (82′ Σβαμπ), Καντουρί, Μουργκ (87′ Τσόλακ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ