Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει το γκολ (και τι γκολ) με τον Άρη, και πήρε την πρόκριση δύσκολα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε ένα ματς που οι ομάδες ήταν πολύ προσεχτικές στην άμυνα τους ο Άρης πήρε το προβάδισμα στο 54΄λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Το πέναλτι προήλθε […]

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει το γκολ (και τι γκολ) με τον Άρη, και πήρε την πρόκριση δύσκολα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε ένα ματς που οι ομάδες ήταν πολύ προσεχτικές στην άμυνα τους ο Άρης πήρε το προβάδισμα στο 54΄λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Το πέναλτι προήλθε μετά από σπρώξιμο του Ανδρούτσου στον Μπερτόγλιο.

Ό Άρης στην συνέχεια έδωσε γήπεδο στον Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να βρει εύκολα ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά την λύση έδωσε ο Μπουχαλάκης που εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Κουέστα και πέτυχε το γκολ πρόκρισης για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ουσιατικά κοιμήθηκε ο Κουέστα και τον έπιασε κορόιδο ο Μπουχαλάκης. Του πάει άλλωστε το γήπεδο στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που έχει σκοράρει και δύο γκολ πρωταθλήματος.

Πολύ σημαντική η χαμένη ευκαιρία του Κάιπερς και του Σάσα για τον Άρη.

Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο καμιά ομάδα σε ένα μέτριο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός τελικά στάθηκε πιο τυχερός και πήρε την προκριση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ