Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν πρωταθλητής και με ένα Φορτούνη σε εξαιρετική κατάσταση πήρε σημαντική νίκη, από αυτές που δίνουν τίτλο. Κέρδισε με 2-0 τον πολύ καλό αυτήν την χρονιά Άρη, και έδειξε ότι και το φετινό πρωτάθλημα θα έχει χρώμα κόκκινο. Φοβερός Φορτούνης….κόβει ράβει πασάρει 2 ασίστ, τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος Μπορεί να πέρασαν […]

Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν πρωταθλητής και με ένα Φορτούνη σε εξαιρετική κατάσταση πήρε σημαντική νίκη, από αυτές που δίνουν τίτλο. Κέρδισε με 2-0 τον πολύ καλό αυτήν την χρονιά Άρη, και έδειξε ότι και το φετινό πρωτάθλημα θα έχει χρώμα κόκκινο.

Φοβερός Φορτούνης….κόβει ράβει πασάρει 2 ασίστ, τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος

Μπορεί να πέρασαν 40 χρόνια, ωστόσο, οι οπαδοί του Άρη δεν το… ξέχασαν και για τον λόγο αυτό, «κάρφωσαν» στην εξέδρα του «Κλ. Βικελίδης» ένα πανό με το ίδιο περιεχόμενο, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να τρολάρουν τους οπαδούς του «Δικέφαλου».

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο πρωτάθλημα του 1980, το οποίο κρίθηκε στο μπαράζ του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Βόλο. Μάλιστα, στο εν λόγω ματς το «παρών» είχαν δώσει και οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό στην πλευρά της εξέδρας των «ερυθρόλευκων», το οποίο ευχόταν ολόψυχα κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εκτός του Κώστα Φορτούνη η βραδιά ανήκει και στον Μπουχαλάκη που στις δύο επαφές του στην περιοχή, έβαλε δύο γκολ. Και σήμερα κάνει πολλά περισσότερα πράγματα σε σχέση με τις αγωνιστικές ευθύνες του. Πολύ καλή και η παρουσία του Λοβέρα. Ο Βρουσάι είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα. Μαγική ενέργεια που πέρασε τέσσερις ποδοσφαιριστές του Άρη.

Στο αγωνιστικό μέρος…

O Πέδρο Μαρτίνς κατέβασε τον Ολυμπιακό έχοντας στην ενδεκάδα του, τον Σα στο τέρμα, αριστερά της άμυνας ο Χολέμπας, δεξιά ο Ραφίνια και στα στόπερ Σεμέδο, Σισέ. Στον χώρο του κέντρου η τριάδα των Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, οι Λοβέρα, Φορτούνης στ’ άκρα και ο Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο δίχως καλό ρυθμό και πολλές φάσεις το ματς, αλλά οι λίγες που είχε ήταν και καλές. Οι Πειραιώτες είχαν, πέραν του γκολ μια καλή φάση με τον Ελ Αραμπί στο 10′ και μια κλασική με τον Φορτούνη στο 16′, ενώ ο Άρης άφησε ημιτελείς τις προσπάθειές του.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά, αλλά μετά το γκολ και όσο περνούσε ο χρόνος κέρδιζε μέτρα ο Άρης που έγινε ποιο απειλητικός και μετά το 2-1 ο αγώνας έγινε πραγματικό ντέρμπι.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το 0-2

Τα γκολ του αγώνα

1-2: Κίνηση του Σίλβα από τα αριστερά και γύρισμα για τον Μπερτόγλιο που πλάσαρε εύστοχα.

0-2: Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το προβάδισμά του (0-2) με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έχοντας ξανά ως πρωταγωνιστές τους Μπουχαλάκη και Φορτούνη. Μπαλιά Φορτούνη, ο Λοβέρα αφήνει τη μπάλα να περάσει και σουτ του Μπουχαλάκη για το γκολ. Η φάση άρχισε από κόψιμο και μπαλιά του Σεμέδο και πέρασμα του Μπουχαλάκη στον Ελ Αραμπί

0-1: Ο Κώστας Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ με τρελά φάλτσα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

https://www.youtube.com/watch?v=7r4hmoXHi9Q

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ