Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Επομένως ο Ολυμπιακός πέραν της απόκτησης του νεαρού Πολωνού θα πάει για ακόμα ένα μπακ. Έκλεισε τον 20χρονο Πολωνό αριστερό μπακ Ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Μπράιτον και τελικά απόκτησε τον 20χρονο Πολωνό […]

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Επομένως ο Ολυμπιακός πέραν της απόκτησης του νεαρού Πολωνού θα πάει για ακόμα ένα μπακ.

Έκλεισε τον 20χρονο Πολωνό αριστερό μπακ

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Μπράιτον και τελικά απόκτησε τον 20χρονο Πολωνό μπακ, Μίχαλ Καρμπόβνικ.  Σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται την Παρασκευή στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, και οψιόν αγοράς. Η ρήτρα αγοράς είναι περίπου στα 6 εκ.

Γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 2001, με ύψος 1,75 και μπορεί η κύρια θέση του να είναι αριστερός μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά στην άμυνα, αλλά και αμυντικός μέσος.

Η βρετανική ομάδα τον αγόρασε τον Οκτώβριο του 2020 από τη Λέγκια Βαρσοβίας αντί 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν έχοντας πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές, παίζοντας από τον Ιανουάριο και μετά ως δανεικός στη Λέγκια.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει χριστεί διεθνής τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πολωνίας, αλλά και με των ανδρών.

Ο Καρμπόβνικ έχει κατακτήσει τίτλους με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Δύο πρωτάθλημα, το 2020 και το 2021.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ