Ο Ολυμπιακός μπορεί στον πρώτο προημιτελικό κέρδισε τον Άρη, σχετικά δύσκολα, αλλά σήμερα κατέβηκε μεν στο γήπεδο, αλλά πνευματικά βρισκόταν στην Ολλανδία, και ο Άρης τελικά εκμεταλλεύτηκε ένα από τα πολλα λάθη του Ολυμπιακού και βρήκε την ισοφάριση με πέναλτι του Μήτρογλου, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός κάτω του […]

Ο Ολυμπιακός μπορεί στον πρώτο προημιτελικό κέρδισε τον Άρη, σχετικά δύσκολα, αλλά σήμερα κατέβηκε μεν στο γήπεδο, αλλά πνευματικά βρισκόταν στην Ολλανδία, και ο Άρης τελικά εκμεταλλεύτηκε ένα από τα πολλα λάθη του Ολυμπιακού και βρήκε την ισοφάριση με πέναλτι του Μήτρογλου, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός κάτω του μετρίου, αλλά με τους ξαφνικούς τραυματισμούς των Σωκράτη και Βρουσάι και τελικά πέταξε πέντε βαθμούς στους δύο τελευταίους αγώνες. Αιντχόφεν μεν, αλλά….

Ολυμπιακός – Άρης 1 – 1

Σε ένα ματς που θα ξεχάσουμε πολύ γρήγορα,  ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα αλλά με τα τόσα πολλά λάθη και με ένα τραγικό Σα, ο Άρης βρήκε την ευκαιρία τελικά να ισοφαρίσει. Παραμένει γερά στο κόλπο της 2ης θέσης ο Άρης, και ο Ολυμπιακός ρίχνει όλη την προσοχή του για τον κρίσιμο επαναληπτικό στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόβλημα στον Ολυμπιακό τέσσερις ημέρες πριν από τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν, καθώς ο Μάριος Βρουσάι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 25ο λεπτό του αγώνα με τον Άρη για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Μάλιστα, ο 22χρονος εξτρέμ βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, καθώς αισθανόταν έντονους πόνους στο αριστερό γόνατο και ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος ζήτησε να μην πατήσει καθόλου το πόδι του. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου, ο Βρουσάι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους συνδέσμους.

O Μάριος Βρουσάι με πρόβλημα τραυματισμού στο Ολυμπιακός - Άρης

Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Άρη στο 40ό λεπτό με τον Κώστα Φορτούνη. Ο Χοσέ Χολέμπας έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Γιώργο Μασούρα, με τον Κουέστα να τον νικάει στο τετ α τετ, αλλά ο Θανάσης Ανδρούτσος πήρε το… ριμπάουντ, γύρισε εξαιρετικά στον Φορτούνη που πλάσαρε για το 1-0.

Ο Άρης ισοφάρισε 1-1 τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Μήτρογλου στο 83ο λεπτό. Ο “Πιστολέρο”, που είχε περάσει ως αλλαγή, σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, αλλά δεν το πανηγύρισε ως ένδειξη σεβασμού. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ντάνιελ Μαντσίνι σε ανατροπή από τον Ζοζέ Σα μέσα στην περιοχή.

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του “Γ. Καραϊσκάκης” στο ματς με τον Άρη ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά από μια σύγκρουση που είχε με τον Σεμέδο σε μια φάση όπου και οι δύο προσπάθησαν να σώσουν τον Ολυμπιακό από το 1-1.

Συγκεκριμένα στο 44′ σε εκτέλεση φάουλ του Μπερτόγλιο ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά προ του Σα και την έστειλε προς τα δίχτυα της ομάδας του αλλά ο Παπασταθόπουλος έδιωξε με κεφαλιά την ώρα που ο Σεμέδο που έτρεξε και αυτός να γλιτώσει τον Ολυμπιακό από την ισοφάριση προσπάθησε να απομακρύνει με ψαλιδάκι αλλά χτύπησε τον Έλληνα αμυντικό στο πηγούνι και τον έριξε στο έδαφος.

Το ιατρικό τιμ μπήκε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο με τον Παπασταθίπουλο να ζαλίζεται αλλά μετά τις πρώτες βοήθειες να συνεχίζει στο ματς. Όχι όμως για πολύ καθώς μετά από λίγα λεπτά έδειξε πως δεν μπορεί να συνεχίσει και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει το πρώτο μέρος με δέκα παίκτες.

Κατά την αποχώρηση του ο Σωκράτης έδειξε να πονάει στη δεξιά ωμοπλάτη και θα πρέπει να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=tNDBxKGHQiU

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ