Οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες και ουσιαστικά θα πρέπει να θεωρείτε παίχτης της ΑΕΚ. Τα έχουν βρει σε όλα και απομένουνε μόνο λεπτομέρειες που δύσκολα να χαλάσουν την μεταγραφή του στην Ελληνική ομάδα. Πολύ καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει αρκετά την Ένωση. Ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, Ντάβιντε Βανιάτι δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ […]

Οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες και ουσιαστικά θα πρέπει να θεωρείτε παίχτης της ΑΕΚ. Τα έχουν βρει σε όλα και απομένουνε μόνο λεπτομέρειες που δύσκολα να χαλάσουν την μεταγραφή του στην Ελληνική ομάδα.

Πολύ καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει αρκετά την Ένωση.

Ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, Ντάβιντε Βανιάτι δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Φάλκε»

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις επαφές της για ένα ακόμα μεσοεπιθετικό στο ρόστερ της, και νούμερο ένα στην λίστα και πολύ κοντά πλέον είναι ο ποδοσφαιριστής της Τορίνο Ιάγο Φάλκε.

Από τις αρχές του καλοκαιριού υπήρχε το ενδιαφέρον, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό. Η περίπτωση του ωρίμασε και είναι έτοιμος να φορέσει την νέα του φανέλα.

Επέστρεψε από τον δανεισμό στην Μπενεβέντο, αφού με την Τορίνο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Εχει αρχίσει να γίνει πολύ πιθανό ότι το μέλλον του θα είναι μακριά από την Ιταλία. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Γαλιθιάνο άσο από τρεις πλευρές: Τον έχουν ζητήσει η ΑΕΚ, η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι και μια ομάδα από το MLS των ΗΠΑ. Ο ίδιος το δείχνει: Η φυγή του είναι πιθανή…”.

Είναι παίκτης που έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Περισσότερο στην μέχρι τώρα καριέρα του, έπαιζε ως δεξί εξτρεμ, αλλα μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα, όπως πίσω από τον φορ.

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα είναι Γιουβέντους,  Τότεναμ,  Σαουθάμπτον, Αλμερία, Ράγιο Βαγεκάνο,  Τζένοα,  Ρόμα, Τορίνο ενώ πέρσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στην Μπενεβέντο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ