Πέρασε και δεν ακούμπησε ο Μπράιτ Ενομοπακάρε στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, και λίγοι φίλοι θα τον θυμούνται. Αλλά στην Ινδία που αγωνίζεται τώρα, πέτυχε μια γκολάρα που θα ζήλευε και ο Μέσι. Είναι σίγουρα το γκολ της ζωής του. Ο Νιγηριανός επιθετικός είχε μόλις μια συμμετοχή και ένα γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ την […]

Πέρασε και δεν ακούμπησε ο Μπράιτ Ενομοπακάρε στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, και λίγοι φίλοι θα τον θυμούνται. Αλλά στην Ινδία που αγωνίζεται τώρα, πέτυχε μια γκολάρα που θα ζήλευε και ο Μέσι. Είναι σίγουρα το γκολ της ζωής του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός είχε μόλις μια συμμετοχή και ένα γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ την περσινή σεζόν και έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό την Ινδία.

Η αρχική άποψη των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον παίκτη ήταν θετική. Ωστόσο στη συνέχει έβγαλε έναν τραυματισμό με αποτέλεσμα να πάει και πάλι πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Στη μοναδική του συμμετοχή με τα «κιτρινόμαυρα» κατάφερε να σκοράρει και ένα τέρμα. 

Τα πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσε ο Νιγηριανός φορ ήταν πολλά, ειδικά τις αρχές Αυγούστου και μετά. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μεταξύ άλλων καλούσε φίλους για… παιχνίδια, όταν η αποστολή βρισκόταν σε απομόνωση σε καλοκαιρινή προετοιμασία, μέχρι και ακόμα πιο σοβαρά. Επίσης, οι συνεχείς μικροτραυματισμοί του φαίνεται πως ήταν απόρροια της άστατης εξωγηπεδικής ζωής του. Για αυτό και η ΑΕΚ αποφάσισε να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους, ενώ σύμφωνος φέρεται να ήταν και ο Ενομπακάρε επικαλούμενος μάλιστα και κάποια οικογενειακά θέματα.

Στο πρωτάθλημα της Ινδίας κάνει πράγματα και θαύματα, αφού λίγες μέρες μετά το ντεμπούτο του με γκολ με την Ιστ Μπενγκάλ σκόραρε ξανά. Ο Μπράιτ Ενομπακάρε δεν πέτυχε ένα απλό γκολ, αλλά… γκολάρα που θύμισε Λιονέλ Μέσι.

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο και αφού πέρασε τη μισή ομάδα, σκόραρε κόντρα στην Γκόα. Δείτε το γκολ του πρώην άσου της ΑΕΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ