Ο Μπουχαλάκης είναι ο ΜΕΓΑΣ κλέφτης της πρόκρισης του Άρη. Απίστευτη αντίδραση του άσου του Ολυμπιακού και η φάση θα παίζεται για πολλα πολλα χρόνια. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει το γκολ (και τι γκολ) με τον Άρη, και πήρε την πρόκριση δύσκολα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ό Άρης στην συνέχεια έδωσε […]

Ο Μπουχαλάκης είναι ο ΜΕΓΑΣ κλέφτης της πρόκρισης του Άρη. Απίστευτη αντίδραση του άσου του Ολυμπιακού και η φάση θα παίζεται για πολλα πολλα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει το γκολ (και τι γκολ) με τον Άρη, και πήρε την πρόκριση δύσκολα για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ό Άρης στην συνέχεια έδωσε γήπεδο στον Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να βρει εύκολα ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά την λύση έδωσε ο Μπουχαλάκης που εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Κουέστα και πέτυχε το γκολ πρόκρισης για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ουσιατικά κοιμήθηκε ο Κουέστα και τον έπιασε κορόιδο ο Μπουχαλάκης. Του πάει άλλωστε το γήπεδο στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που έχει σκοράρει και δύο γκολ πρωταθλήματος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα