Σοκ προκάλεσαν οι καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά με επίσημη δήλωση του, που ξεκάθαρα κατηγορεί τον ΠΑΟΚ ότι έκανε απόπειρα να δωροδοκήσει ποδοσφαιριστές του Άρη πριν το ντέρμπι. Σοβαρή καταγγελία από τον Κώστα Καραπαπά. Και όπως φαίνεται ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανάρτηση που προηγήθηκε στα social media δεν μίλησε τυχαία για… μαύρες σακούλες που έκοβαν βόλτες […]

Σοκ προκάλεσαν οι καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά με επίσημη δήλωση του, που ξεκάθαρα κατηγορεί τον ΠΑΟΚ ότι έκανε απόπειρα να δωροδοκήσει ποδοσφαιριστές του Άρη πριν το ντέρμπι.

Σοβαρή καταγγελία από τον Κώστα Καραπαπά. Και όπως φαίνεται ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανάρτηση που προηγήθηκε στα social media δεν μίλησε τυχαία για… μαύρες σακούλες που έκοβαν βόλτες στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και το Σάββατο. Πριν από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού με επίσημη δήλωση του και με την σημείωση ότι περιμένει πλέον να κληθεί από την Δικαιοσύνη αποκάλυψε απόπειρα δωροδοκίας από ανθρώπους του ΠΑΟΚ προς τον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη.

«Δήλωση Καραπαπά για Χρυστόστομο Γκαγκάτση:

Σε πείραξε κύριε Γκαγκάτση η αλήθεια; Σου χάλασε τα σχέδια;

Πάμε λοιπόν. Ξαναλέω: Για να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ (που σε έχει πάρει ήδη χαμπάρι) τι συνέβη.

Καταγγέλω λοιπόν επίσημα και ελπίζω να ασχοληθεί σοβαρά η Δικαιοσύνη με όλα τα παρακάτω. Και είμαι στη διάθεση της κάθε στιγμή όπως κι εσύ κε Γκαγκάτση.

Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα… έργα, ο Νώντας (Ν.Π) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακκούλα ναι η όχι;

Είχε μαζί του σκληρό ποινικό- μπράβο ο οποιός ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι;

Ειναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;

Πες μας λοιπόν, γιατί εμείς σας ξερουμε βρωμιάρηδες, ποιός τους έστειλε στον Σιαμπάνη και ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλους δυο παίκτες του Άρη;

Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές άμεσα και θα φτάσουμε στους εντολείς.

Έφτασε η ώρα. Η ώρα να δούν όλοι πόση βρωμιά κρύβεται πίσω απο αυτό που με θράσος ονομάσατε εξυγίανση!

Πάμε λοιπόν στους εισαγγελείς για τα υπόλοιπα! Για τα όσα λες για ΟΣΦΠ β’, πριμ, υπουργούς Υπαλληλάκια, θα πάρεις απαντήσεις απο την ελληνική Δικαιοσύνη.

Υγ: Για τις ύβρεις για χοληστερίνες, παιδοβούβαλα κλπ κλπ, δεν θα απαντήσω κάτι. Στις γειτονιές που εγώ μεγάλωσα, δε μαλώνουμε με κοριτσάκια σαν τον Μάκη Γκαγκάτση».

Ο Κώστας Καραπαπάς λοιπόν περιγράφει μια συγκεκριμένη προσπάθεια. Μια κανονική απόπειρα δωροδοκίας προς τον νεαρό πορτιέρο του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη. Από ανθρώπους που όπως φαίνεται έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ. Πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Κάποιος Νώντας που όπως φαίνεται τον γνωρίζει καλά ο Μάκης Γκαγκάτσης. Με τη συνοδεία κάποιου «ποινικού» της νύχτας. Και με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Θυμίζουμε ότι απόψε ο βασικός και αναντικατάστατος Σιαμπάνης δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Το λόγο λοιπόν πλέον έχουν οι Αρχές. Και μόνον αυτές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ