Εκλεισε στον Παναθηναϊκό, ο Γιουνούς Σανκαρέ που είναι ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας ενώ σύμφωνα με πηγές από την Βουλγαρία ο παίκτης βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές! Ο Γιουνούς Σανκαρέ είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την μεσαία γραμμή! Οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για […]

Εκλεισε στον Παναθηναϊκό, ο Γιουνούς Σανκαρέ που είναι ποδοσφαιριστής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας ενώ σύμφωνα με πηγές από την Βουλγαρία ο παίκτης βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές!

Ο Γιουνούς Σανκαρέ είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την μεσαία γραμμή! Οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την παραχώρηση του 31χρονου Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου ενώ κάποιες πηγές από την Βουλγαρία αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα και αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει. Ο Σανκαρέ ήταν βασικός  στην ΤΣΣΚΑ(12 συμμετοχές, 3 γκολ) ενώ έχει φορέσει 7 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του. 

Ο Σανκαρέ δεν ήταν την Παρασκευή στην αποστολή της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο παιχνίδι με την Πιρίν. Σύμφωνα με «πηγές» από τη Βουλγαρία,  ο Σενεγαλέζος αποκλείστηκε από το γκρουπ με τη δικαιολογία από τον βουλγαρικό σύλλογο  ότι είχε να ρυθμίσει προσωπικά ζητήματα.

Είναι βασικός στέλεχος στην ΤΣΣΚΑ. Φέτος έχει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 3 γκολ, 6 συμμετοχές στους ομίλους του Europa League με 1 ασίστ και 4 συμμετοχές στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης με 3 ασίστ.

Προϊόν των τμημάτων υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γιουνούς Σανκαρέ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι