Όπως είχε προαναγγείλει και ο Μαρτίνς, περί αποχωρήσεων, αρχή με τον Χιλάλ Σουντανί, που έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, αποτελεί παρελθόν. Αυτή η εξέλιξη άνοιξε τον δρόμο της παραμονής του Κάιπερς. Ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να δείξει όσα θα μπορούσε, αφού ο σοβαρός τραυματισμός τον πήγε πολύ πίσω, και από την άλλη […]

Όπως είχε προαναγγείλει και ο Μαρτίνς, περί αποχωρήσεων, αρχή με τον Χιλάλ Σουντανί, που έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, αποτελεί παρελθόν. Αυτή η εξέλιξη άνοιξε τον δρόμο της παραμονής του Κάιπερς.

Ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να δείξει όσα θα μπορούσε, αφού ο σοβαρός τραυματισμός τον πήγε πολύ πίσω, και από την άλλη δεν έβλεπε φως για το μέλλον όσον αφορά την συμμετοχή του. Το διαζύγιο ήταν η καλύτερη λύση.

Στην καθιερωμένη του συνέντευξη στη Nova ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προαναγγείλει αποχωρήσεις. «Έχουν ενημερωθεί αυτοί που αποχωρούν, η αγορά είναι ανοιχτή», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.
 
Ο Αλγερινός επιθετικός είχε μείνει εκτός ροτέισον στα τελευταία παιχνίδια και μετά το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, είχε τετ α τετ με τον Μαρτίνς, αναφορικά τον χρόνο συμμετοχής του. 
 
Το περιεχόμενο της κουβέντας αφορούσε το χρόνο συμμετοχής του παίκτη τη φετινή σεζόν, με τον ίδιον να εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι έχει μείνει εκτός rotation και έχει πολύ λίγες συμμετοχές μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό.
 
Εντούτοις, από τη στιγμή που ο Μαρτίνς είχε αποφασίσει να χρησιμοποιεί μόνο ως επιθετικό τον Σουντανί, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η παρουσία του θα ήταν μικρότερη από την επιθυμητή. Καθώς με τους Ελ Αραμπί και Χασάν μπροστά του οι πιθανότητες να αγωνιστεί ήταν μικρές. 
.
ΚΑΙΠΕΡΣ
 
Την ίδια στιγμή οι εξελίξεις με τον Σουντανί είναι αρκετά πιθανό να επιφέρουν εξελίξεις στην υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς και να παραμείνει τελικά ο Βέλγος επιθετικός στο ρόστερ των πρωταθλητών. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ