Πληθαίνουν οι πληροφορίες από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού ότι ο αριστερός μπακ που θέλει ο Μαρτίνς είναι ο Μπάμπα Ραχμάν -κατά κόσμον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα. Και παρότι είναι δύσκολο, ισως κινηθεί και για την απόκτησή του και όχι, απλώς, το δανεισμό του. To θέμα ανακίνησε πρώτο το γερμανικό Kicker, πριν από λίγες μέρες. Δεν πρόκειται, […]

Πληθαίνουν οι πληροφορίες από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού ότι ο αριστερός μπακ που θέλει ο Μαρτίνς είναι ο Μπάμπα Ραχμάν -κατά κόσμον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα. Και παρότι είναι δύσκολο, ισως κινηθεί και για την απόκτησή του και όχι, απλώς, το δανεισμό του.

To θέμα ανακίνησε πρώτο το γερμανικό Kicker, πριν από λίγες μέρες. Δεν πρόκειται, ομως, για εύκολη υπόθεση, καθώς η Τσέλσι είχε αποκτήσει το 2015 τον Γκανέζο διεθνή με 14.000.000 ευρώ από την ‘Αουγκσμπουργκ.

Ναι. Δεν “έπιασε” στο Λονδίνο -μόλις για 15 παιχνίδια έπαιξε με τη φανέλα της Τσέλσι. Όμως οι Λονδρέζοι δε δείχνουν διάθεση να τον πουλήσουν, έκτοτε. Δόθηκε δανεικός στη Σάλκε, τη Ρεμς, τη Μαγιόρκα και, πέρυσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν, στον ΠΑΟΚ.

Ξεπέρασε το πρόβλημα των συχνών τραυματισμών

Στον “Δικέφαλο” έκανε ένα “γεμάτο” και πολύ καλό αγωνιστικό πέρασμα. Το κυριότερο; Έδειξε ότι τα συχνά προβλήματα τραυματισμών που τον είχαν παλαιότερα ταλαιπωρήσει, έχουν ξεπεραστεί. Άλλωστε, πρόσφατα, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του φιλικού Γκάνα-Ακτή Ελεφαντοστού -ήταν η 32η διεθνής συμμετοχή του.

Η καλή του αγωνιστική κατάσταση, λοιπόν, φαίνεται να έχει άρει τις επιφυλάξεις που είχε πέρυσι ο Πέδρο Μαρτίνς. (Ο Γκανέζος είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά η υπόθεση “κόλλησε” στο ζήτημα των τραυματισμών).

Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες, ο Μπάμπα παίζει πλέον πάρα πολύ δυνατά για τη θέση του αριστερού μπακ των “ερυθολεύκων”. Αγωνιστικά, ο Πορτογάλος ποντάρει στο πιο επιθετικό στιλ παιχνιδιού του Γκανέζου. Θεωρεί ότι, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παιχνιδιού, μπορεί να προσφέρει σε τομείς που ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ “χωλαίνει”.

Θα προσθέσει τακτική ευελιξία στο αριστερό άκρο

Ο 23χρονος διεθνής Μολδαβός είναι πιο αθλητικός, αλλά και σχεδόν καθαρά αμυντικογενής. Υστερεί σε τεχνικό επίπεδο και σπάνια θα βοηθήσει στην επίθεση.

Αντίθετα, ο Μπάμπα έχει αυτό το προσόν και συχνά πατάει στην αντίπαλη περιοχή. Ο Μαρτίνς πιστεύει ότι μ’ αυτές του τις αρετές, θα αποτελέσει πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα και θα προσθέσει τακτική ευελιξία στα αριστερά. Ειδικά, μάλιστα, σε παιχνίδια που ο Ολυμπιακός θα θέλει να παίξει “κυριαρχικό” ποδόσφαιρο και δε θα ανησυχεί πολύ αμυντικά. Και τέτοια παιχνίδια θα βρει πολλά μέσα στη σεζόν.

Με το “ΟΚ” του Μαρτίνς, η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί τώρα να ξεπεράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δύο εμπόδια. Επειδή ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, Τσέλσι και Ολυμπιακός πρέπει να βρεθούν κάπου στη μέση, ειδικά αν προταθεί η αγορά και όχι ο δανεισμός του.

Και το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τον ίδιο τον 27χρονο παίκτη. Στο Λονδίνο αμείβεται με περίπου 1.000.000 το χρόνο. Αλλά να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, είναι από δύσκολο έως αδύνατον. Άρα κι εκείνος θα πρέπει να ρίξει νερό στο κρασί του, αν θέλει να αγωνιστεί και να “φανεί”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик