Επιστροφή στις νίκες για τον  Άρη αφού στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κέρδισε τον μεγάλο του αντίπαλο ΠΑΟΚ, τον άφησε τρίτο και είναι στο -2 από τον πρώτο Ολυμπιακό. Συνεχίζει να ονειρεύεται. Που δείχνει ότι ο φετινός ΑΡΗΣ έχει πλέον την προσωπικότητα που χρειάζεται για να κάνει την υπέρβαση.   Ο Άρης επέστρεψε στην έδρα […]

Επιστροφή στις νίκες για τον  Άρη αφού στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κέρδισε τον μεγάλο του αντίπαλο ΠΑΟΚ, τον άφησε τρίτο και είναι στο -2 από τον πρώτο Ολυμπιακό. Συνεχίζει να ονειρεύεται.

Που δείχνει ότι ο φετινός ΑΡΗΣ έχει πλέον την προσωπικότητα που χρειάζεται για να κάνει την υπέρβαση.  

Ο Άρης επέστρεψε στην έδρα του, όπου γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο του παιχνίδι εκεί. Ακολούθησαν δύο παιχνίδια εκτός έδρας με νίκη στη Λάρισα και ισοπαλία στο Περιστέρι, για να μείνει ο Άρης αήττητος εκτός έδρας.

Άρης – ΠΑΟΚ 1-0: «Κίτρινοι» θριαμβευτές! - Γκολ και φάσεις (videos) - Newsbomb - Ειδησεις - News

Ο αγώνας

Ο Άρης με τρομερή ψυχή  έδειξε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη και το έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο του Βικελίδης. Είχε περισσότερες ευκαιρίες, δοκάρι, και τελικά δίκαια πήρε το πολύ σημαντικό τρίποντο, αλλά και τις εντυπώσεις της 11ης αγωνιστικής.

2′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα, η μπάλα στο οριζόντιο της εστίας του Πασχαλάκη

O… μόνιμος σκόρερ του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι… α λα Πανένκα.

Μερικά λεπτά νωρίτερα ο Μπερτόγλιο κέρδισε το πέναλτι από τον Πασχαλάκη. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το αμφισβήτησαν, αλλά… μέσω VAR ο Ολλανδός ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα!
Σε καθαρή ροή ματς και από τα δύο ριπλέι στην αρχή φαίνεται ότι ο Πασχαλάκης βρίσκει μπάλα. Ωστόσο, από την πίσω κάμερα που είναι και πιο κοντά, φαίνεται ότι ο Μπερτόγλιο είναι αυτός που προλαβαίνει και τσιμπάει την μπάλα.
Οι “ασπρόμαυροι”, με ανάρτηση στo twitter, σχολίασαν με ειρωνικό τρόπο το κερδισμένο πέναλτι των γηπεδούχων, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τη φάση με λεζάντα: “Penalty…”.

43′ Φάουλ για κίτρινη στον Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πει «ευχαριστώ» στον Ολλανδό για αυτή τη φάση. Ξεκάθαρη κίτρινη στον Βραζιλιάνο, που θα ήταν η δεύτερη. 

56′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Σφιντέρσκι ελίχθηκε πολύ ωραία στην περιοχή, έκανε το σουτ από διαγώνια θέση, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μπουσέby Παύλος Κουστέρης

60′ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Λάθος του Γιαννούλη, η μπάλα στον Μάνο που κάνει την κάθετη στον Μπερτόγλιο, αυτός πλάσαρε, αλλά πριν περάσει τη γραμμή ο Ουαγκέ την έδιωξε. Στη συνέχεια δίνεται οφσάιντ, αλλά είναι λανθασμένη η υπόδειξη του βοηθούby Παύλος Κουστέρης

Άρης - ΠΑΟΚ: Το VAR πήρε πίσω το πέναλτι στον Τζόλη στο 71'

72′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Μονομαχίες εντός περιοχής και ο Τζόλης πέφτει υπό την πίεση του Σούντγκρεν. Από το ριπλέι, δεν φαίνεται να τον βρίσκει ο Σουηδός, με τον Τζόλη να πέφτει πάνω στο σταματημένο πόδι του αμυντικού του Άρηby Παύλος Κουστέρης. Ο Ολλανδός βλέπει ό,τι ακριβώς είδαμε από το ριπλέι. Πήγε στο VAR και αναιρεί την απόφαση που πήρε σε πρώτο βαθμό

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ