Ο  Άρης  προχώρησε άμεσα για την απόκτηση του Μπρούνο που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Σε συμφωνία με τον Μπρούνο προχώρησε ο Άρης, με τον Βραζιλιάνο άσο να μετακομίζει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος.  Οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν για δυόμιση χρόνια με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί […]

Ο  Άρης  προχώρησε άμεσα για την απόκτηση του Μπρούνο που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Σε συμφωνία με τον Μπρούνο προχώρησε ο Άρης, με τον Βραζιλιάνο άσο να μετακομίζει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος. 

Οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν για δυόμιση χρόνια με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις πίσω από τον επιθετικό, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής

Οι άνθρωποι του Άρη, στράφηκαν στην περίπτωση του Βραζιλιάνου καθώς δεν μπόρεσαν να τα βρουν με την Λέουβεν για τον Αλ Τάμαρι. 

Ο Αλ Ταμαρί ήταν ο πρώτος στόχος και η μεταγραφή του ήταν κλεισμένη, κάτι που είχε δηλώσει και ο Μάντζιος αλλά η Λέουβεν έβαλε εμπόδιο την τελευταία στιγμή αλλάζοντας την συμφωνία και ζητώντας παραπάνω χρήματα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε πρόταση δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι με οψίον αγοράς ενός εκατομμυρίου, και εκεί είχε η πρώτη συμφωνία με τους Βέλγους να το αλλάζουν και να ζητούν ενάμιση.

Ουσιαστικά προσπάθησε να εκβιάσει τον Άρη, αλλά ο Καυπίδης δεν δέχτηκε τα παράλογα των Βέλγων και ετσι είχαμε στροφή στον τίμιο Μπρούνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ