Το όνομα της Pfizer, αλλά και του διευθύνοντα συμβούλου Άλμπερτ Μπουρλά έχουν γίνει πολύ γνωστά, εξαιτίας του κορονοιού. Η φαρμακοβιομηχανία Pfizer έβγαλε το εμβόλιο και οι μετοχές της εκτινάχθηκαν στα ύψη. Αλλά ποια ή σύνδεση του Άρη με τον Μπουρλά και την εταιρεία; Ο Άλμπερτ Μπουρλά είναι γνωστός ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο […]

Το όνομα της Pfizer, αλλά και του διευθύνοντα συμβούλου Άλμπερτ Μπουρλά έχουν γίνει πολύ γνωστά, εξαιτίας του κορονοιού. Η φαρμακοβιομηχανία Pfizer έβγαλε το εμβόλιο και οι μετοχές της εκτινάχθηκαν στα ύψη. Αλλά ποια ή σύνδεση του Άρη με τον Μπουρλά και την εταιρεία;

Pfizer: Ένας Θεσσαλονικιός στο τιμόνι - Ποιος είναι ο Άλμπερτ Μπουρλά

Ο Άλμπερτ Μπουρλά είναι γνωστός ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο γιος του είναι φίλοι της ομάδας του Άρη και ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης έστειλε δώρο μια φανέλα του Άρη και μια πρόσκληση για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

«Ένα μικρό «ευχαριστώ» στον Άλμπερτ Μπουρλά για τον αγώνα του κατά του κορωνοϊού… Η φανέλα του ΑΡΗ, της αγαπημένης του ομάδας, με το όνομά του φθάνει σύντομα στα χέρια του…» έγραφε το ποστ των κίτρινων.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά είναι ένα μεγάλο όνομα με πολλες διασυνδέσεις και όχι μόνο στον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας και λογικά σκεπτόμενος το γατόνι σε κάτι τέτοια Θόδωρος έκανε την κίνηση του. Ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε ο σοφός λαός κάτι παραπάνω ξέρει που λέει: 

«Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ