Ο ΠΑΟΚ ήθελε την νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι του τίτλου, και από την άλλη ο ΟΦΗ ήθελε βαθμούς στην προσπάθεια του για την εξάδα. Αλλά ο “Δικέφαλος του βορρά δεν έδωσε δικαιώματα και πήρε μια σημαντική νίκη με το άνετο 3-0 που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Άλλωστε η ομάδα του Ηρακλείου […]

Ο ΠΑΟΚ ήθελε την νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι του τίτλου, και από την άλλη ο ΟΦΗ ήθελε βαθμούς στην προσπάθεια του για την εξάδα. Αλλά ο “Δικέφαλος του βορρά δεν έδωσε δικαιώματα και πήρε μια σημαντική νίκη με το άνετο 3-0 που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Άλλωστε η ομάδα του Ηρακλείου έπαιζε από το 26ο λεπτό με 10 παίχτες.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0 – 3

Ίσως στην καλύτερη φετινή εμφάνιση του ο ΠΑΟΚ πέρασε αέρας από το Ηράκλειο και πήρε το σημαντικό τρίποντο επί του ΟΦΗ. Θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, αλλά οι ποδοσφαιριστές του σπατάλησαν τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στο α΄ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ «πέταξε» 13 τελικές προσπάθειες στα σκουπίδια σε ένα 45λεπτο απόλυτης υπεροχής. Στο β΄, όμως, μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών «ξεκλείδωσε» τον ΟΦΗ που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες και πέρασε ένα ήρεμο απόγευμα στο Γεντί Κουλέ, αποχωρώντας με το τρίποντο της νίκης. 

O ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και προτού ο ΟΦΗ μείνει με 10 στο 26’ λόγω της αποβολής του Βάτερμαν για το φάουλ στον Τζόλη. Όμως, ο Δικέφαλος ατύχησε, γιατί ο Κρμέντσικ, που είχε πέντε τελικές (18’ δοκάρι με κεφαλιά, 19’ πάλι κεφαλιά, 21’, 37’, 44’ στο πρώτο μέρος, έχασε πολλές ευκαιρίες, είτε με κακά τελειώματα, είτε λόγω επεμβάσεων του Βάτερμαν και του Σωτηρίου.

Ο Βιεϊρίνια με σέντρες δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην άμυνα των Κρητικών που όντας με 10 από νωρίς είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε στην πρώτη του ευκαιρία να προηγηθεί στο 48’. Σέντρα του Μουργκ από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή, πετάχθηκε μαζί με τον Ουές ο Τζόλης και ο νεαρός άσος του Δικεφάλου άνοιξε το σκορ.

Στο 53’ Σβαμπ, Μουργκ έπαιξαν με τη μία και ο προωθημένος Βαρέλα νίκησε τον Σωτηρίου για το 0-2, κλειδώνοντας το ματς. Ο Κρμέντσικ λυτρώθηκε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες με το εύστοχο πλασέ του από αριστερά στο 68’ για το 3-0.

Στη συνέχεια κάτι το σκορ, κάτι οι αλλαγές των δύο προπονητών είχε αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και το 0-3 να μείνει ως το τέλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι