Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” ψάχνει να βρει τις λύσεις με το ρόστερ. Κυρίως στο θέμα του εξτρέμ και του επιθετικού. Όμως όλο συναντά εμπόδια. Έχουμε αναφέρει ανα καιρούς πως ο Σέρβος τεχνικός περίμενε περισσότερη υποστήριξη στο χτίσιμο της ομάδας. Όμως φταίει άραγε μόνο πάντα κάποιος άλλος; Είναι […]

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” ψάχνει να βρει τις λύσεις με το ρόστερ. Κυρίως στο θέμα του εξτρέμ και του επιθετικού. Όμως όλο συναντά εμπόδια.

Έχουμε αναφέρει ανα καιρούς πως ο Σέρβος τεχνικός περίμενε περισσότερη υποστήριξη στο χτίσιμο της ομάδας. Όμως φταίει άραγε μόνο πάντα κάποιος άλλος;

Είναι γνωστό πως ο  Γιοβάνοβιτς χειρίζεται ο ίδιος από το μηδέν την επιλογή μεταγραφικών στόχων. Σε όλη του την καριέρα ακολουθούσε αυτό τ πλάνο. Οπότε και στον Παναθηναϊκό του δόθηκε η απολυτη ελευθερία.

Τι γίνεται όμως όταν ο ίδιος δεν βρίσκει τις λύσεις που θα περίμενε; Και όταν τις βρισκει, και είναι έτοιμος να κινηθεί, συναντά εμπόδια άλλου τύπου;

Εδώ και μέρες υπάρχει μουρμούρα για το οικονομικό. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε δώσει από την αρχή το πράσινο φως για την υπέρβαση.  Μια υπέρβαση μάλιστα που θα αγγίξει 7ψήφιο νούμερο. Αποκλειστικά για εξτρέμ. Ένα εξτρέμ όμως που για να βρεθεί πέρσε από χίλια κύμματα. Με πολλά ονόματα να απορρίπτονται από τον Σέρβο τεχνικό.

Αισίως,  για τον αριστερό εξτρέμ, ο Σέρβος προετοιμάζεται για την πιο ακριβή επιλογή του φετινού καλοκαιριού. Ωστε να επιλέξει εκείνον που θα ανεβάσει επίπεδο την επίθεση. Για αυτό, όμως, και ο 59χρονος τεχνικός νιώθει πιεσμένος για να κάνει την κατάλληλη επιλογή. ‘Αμεσα το επόμενο διάστημα θα δοθούν στην δημοσιότητα ονόματα.

Είχαμε όμως αναφέρει και για τον επιθετικό. Τον οποίο θέλει επίσης ο Γιοβάνοβιτς. Εκεί υπάρχει μία και μόνο μία βασική προυπόθεση. Θα τον αποκτήσει μόνο  αν πωληθεί ένας εκ των Μακέντα και Καρλίτος.

Μάλιστα, εφόσον γίνει αυτό ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι διατεθημένος για ακομη ένα μπαμ.

Αλλιώς βλέπουμε στο τέλος του Αυγούστου τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περιπλανιέται γύρω γύρω στο Κορωπί, και να κοιτάζει τον ουρανό για βοήθεια!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ