Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Ιανουάριο τον 22χρονο Νορβηγό ταλαντούχο αριστερό Μπακ της Μποόνοτ Γκλιμτ. Το καλοκαίρι είχε κλείσει η συμφωνία, αλλά θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν  ότι η Μπόντο Γκλιμτ απάντησε θετικά σε πρόταση των Πειραιωτών πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για τον ποδοσφαιριστής της, αλλά επειδή δεν υπήρχε επαρκής […]

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Ιανουάριο τον 22χρονο Νορβηγό ταλαντούχο αριστερό Μπακ της Μποόνοτ Γκλιμτ. Το καλοκαίρι είχε κλείσει η συμφωνία, αλλά θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν  ότι η Μπόντο Γκλιμτ απάντησε θετικά σε πρόταση των Πειραιωτών πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού για τον ποδοσφαιριστής της, αλλά επειδή δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά που απαιτούνται για τη μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Δεν γνωρίζουμε το ποσό για την μεταγραφήμ αφού δεν υπάρχει κάποια αναφορά στα νορβηγικά ρεπορτάζ αλλά ξεκαθαρίζεται ότι το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το 2021 κι έτσι θα μπορεί να μετακομίσει στην Ελλάδα από το Γενάρη.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ, είναι διεθνης με την Κ21 και στο προηγούμενο πρωτάθλημα είχε απολογισμό 19 αγώνες και 3 ασίστ. Οι αναφορές κάνουν λόγο για έναν ταχύτατο επιθετικογενή μπακ που αρέσκεται να συμμετέχει στο δημιουργικό κομμάτι, να «ταΐζει» με πάσες – σέντρες τους επιθετικούς της ομάδας του.  

Τα πορτογαλικά «μάτια» του Ολυμπιακού τσέκαραν τον Μπιόρκαν στην τελευταία εμφάνισή του με την Εθνική Νορβηγίας (Under 21) κόντρα στην Πορτογαλία στις 9 Οκτωβρίου σε παιχνίδι που διεξήχθη στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Εστορίλ.

Νωρίτερα στον Ολυμπιακό είχαν λάβει θετικό report για την εμφάνιση του Μπιόρκαν στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μίλαν στις 24 Σεπτεμβρίου και της αγχωτικής νίκης (3-2) των «ροσονέρι» που τους έστειλε στα Play off του Europa League με αντίπαλο την Ρίο Άβε.

Στη Ρίο Άβε φρόντισαν να κάνουν focus στην αναμέτρηση Μίλαν – Μπόντο και ο Μπιόρκαν ήταν ένας από τους παίκτες που τους έκανε θετική εντύπωση από τη νορβηγική ομάδα στο «Τζουζέπε Μεάτσα»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ