Ο Παναθηναϊκός ντούμπλαρε τις νίκες του στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί του Απόλλων Σμύρνης, αλλά το μόνο θετικό ήταν οι βαθμοί, αφού η εμφάνιση του ήταν πολύ μέτρια, και θα μπορούσε στο τέλος ο Απόλλων να πάρει την ισοπαλία! Το τριφύλλι κατάφερε να σκοράρει με τον Χατζηγιοβάνη στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, […]

Ο Παναθηναϊκός ντούμπλαρε τις νίκες του στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί του Απόλλων Σμύρνης, αλλά το μόνο θετικό ήταν οι βαθμοί, αφού η εμφάνιση του ήταν πολύ μέτρια, και θα μπορούσε στο τέλος ο Απόλλων να πάρει την ισοπαλία!

Το τριφύλλι κατάφερε να σκοράρει με τον Χατζηγιοβάνη στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά εν συνεχεία δεν μπόρεσε να απειλήσει και να “καθαρίσει” την αναμέτρηση. Στο τέλος μάλιστα αγχώθηκε για να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να κάνει τελικά το δύο στα δύο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία τους να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Λισγάρα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Διούδη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν το παιχνίδι με τις λιγότερες τελικές τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό έως τώρα. Σε ένα ματς όπου ο Μπόλονι είχε τη δυσκολία να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Κουρμπέλη, Σάντσες ενώ στη διάρκεια του αγώνα προέκυψαν δύο ακόμη αναγκαστικές αλλαγές με την αποχώρηση των Αλεξανδρόπουλου και Πούγγουρα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο παιχνίδι με την ομάδα της Ριζούπολης έκανε ντεμπούτο με το τριφύλλι στο στήθος και ο 19χρονος αμυντικός Δημήτρης Καραγιάννης.

https://www.youtube.com/watch?v=AJFrInpAmCE

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик