Ακόμη ένα δυνατό όνομα για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr η Ενωση ενδιαφέρεται για την περίπτωση του  28χρονου Ελβετού μέσου, Ντάρκο Γέφτιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη ρωσική Ρουμπίν Καζάν. Ανάμεσα στις δύο πλευρές μάλιστα χουν ήδη υπάρξει επαφές είτε για αγορά, είτε για δανεισμό και οψιόν αγοράς. Είναι επιτελικός μέσος ο […]

Ακόμη ένα δυνατό όνομα για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr η Ενωση ενδιαφέρεται για την περίπτωση του  28χρονου Ελβετού μέσου, Ντάρκο Γέφτιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη ρωσική Ρουμπίν Καζάν.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές μάλιστα χουν ήδη υπάρξει επαφές είτε για αγορά, είτε για δανεισμό και οψιόν αγοράς. Είναι επιτελικός μέσος ο οποίος αγωνίζεται και ως δεξί αλλά και αριστερό χαφ, έχοντας τη δυνατότητα να εκτελεί στημένες φάσεις. Το συμβόλαιο του με τη ρωσική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είναι ο ίδιος με εκείνον του Ζούμπερ, και μάλιστα ο ίδιος πρότεινε τον παίκτη στους “κιτρινόμαυρους”.

Εχει αγωνιστεί οκτώ φορές τη φετινή σεζόν με τους Ρώσους, σημειώνοντας και ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Λεχ Πόζναν, Βασιλεία και Βάκερ.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 27 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και τρεις ασίστ. Αγωνίστηκε κυρίως ως “8αρι”, κατέγραψε μια συμμετοχή στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ