Ένα αξιοθαύμαστο ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει ο Τάσος Μπακασέτας, με τον Έλληνα παίκτη να έχει παραβιάσει με γκολ, ή ασίστ τις 18 απ’ τις 21 ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Τάσος Μπακασέτας, την περασμένη Δευτέρα, αντιμετώπισε με την Τραμπζονσπόρ την Αλάνιασπορ. Πιο απλά, την ομάδα που αποκτήθηκε ο Έλληνας πάικτης. Να θυμίσουμε πως για να […]

Ένα αξιοθαύμαστο ρεκόρ στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει ο Τάσος Μπακασέτας, με τον Έλληνα παίκτη να έχει παραβιάσει με γκολ, ή ασίστ τις 18 απ’ τις 21 ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Τάσος Μπακασέτας, την περασμένη Δευτέρα, αντιμετώπισε με την Τραμπζονσπόρ την Αλάνιασπορ. Πιο απλά, την ομάδα που αποκτήθηκε ο Έλληνας πάικτης. Να θυμίσουμε πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, δαπανήθηκε ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ.

Οι «κολλητοί» του Τζαβέλλας και Σιωπης πήραν τη νίκη με 3-1, δίχως να βοηθήσει για τη νίκη ο Μπακασέτας. Αυτό, δε σημαίνει πως δεν σκόραρε ο ίδιος, καθώς έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Απλά μειώνοντας στο σκορ.

Πλέον, ο Μπακασέτας έχει 5 τέρματα σε 8 ματς, ενώ γενικότερα έχει φτάσει τα 11 γκολ, καθώς είχε 6 πριν τη μεταγραφή του.

Μάλιστα, ο ίδιος σκόραρε και απέναντι στην πρώην ομάδα του, αποτελώντας μια μόνιμη πηγή κινδύνου.

Όπως είναι λογικό, τα Μέσα της Τουρκίας ασχολούνται με εκείνον. Υπάρχει κιόλας ένα στατιστικό που έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Οι 18 από τις 21 ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος, Super Lig έχουν… νιώσει τον Μπακασέτα είτε δια των γκολ του, αλλά είτε δια των πασών που μοιράζει.

Μόνο τρεις ομάδες την έχουν… σκαπουλάρει από τον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, σε εκείνες δεν έχει πετύχει γκολ ή να έχει δώσει έστω μια ασίστ. Αυτές είναι οι Ιστανμπουλσπόρ, η Σίβασπορ και η Γκεζτέπε. Σε τέσσερα, τρία και δύο παιχνίδια, αντίστοιχα, δεν έχει καταφέρει να παραβιάσει τις εστίες τους, ούτε με γκολ του, αλλά ούτε και με γκολ άλλου, λόγω πάσας του.

Παρόλα αυτά, θα έχει τις ευκαιρίες του καθώς αντιμετωπίζει τις δύο τελευταίες προαναφερθείσες ομάδες στις 3 Απρίλη και στις 28!

Για να δούμε λοιπόν… θα «πελατιάσει» όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος ο Μπακασέτας, που σκορπάει φόβο και τρόμο στις αντίπαλες άμυνες;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ