Το ελληνικό τένις βιώνει αναμφίβολα μια από τις φωτεινές του περιόδους. Mε τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να πρωταγωνιστούν στις χωμάτινες επιφάνειες του Roland Garros. Γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά τους στα αθλητικά χρονικά.  Τα χνάρια τους ωστόσο ακολουθεί και η μόλις 16 ετών. Μιχαέλα Λάκη, που στην παρθενική της συμμετοχή στο Rolland Garros κατάφερε να πάρει μια […]

Το ελληνικό τένις βιώνει αναμφίβολα μια από τις φωτεινές του περιόδους. Mε τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να πρωταγωνιστούν στις χωμάτινες επιφάνειες του Roland Garros. Γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά τους στα αθλητικά χρονικά. 
Τα χνάρια τους ωστόσο ακολουθεί και η μόλις 16 ετών. Μιχαέλα Λάκη, που στην παρθενική της συμμετοχή στο Rolland Garros κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Στην κατηγορία Juniors!

Συγκεκριμένα, η νεαρή τενίστρια πέτυχε μεγάλη ανατροπή στον «εμφύλιο» απέναντι στην Σοφία Κωστούλα που αγωνίζεται όμως για το Βέλγιο, κερδίζοντας με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 7-6)!
Η Λάκη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, είδε την αντίπαλό της να σερβίρει για το ματς, αλλά κατάφερε να κάνει τρομερή ανατροπή με εντυπωσιακή εμφάνιση στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ, σε ένα ματς που κράτησε 2 ώρες και 37 λεπτά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ