Σπύρος Χρυσικόπουλος – Ο αθλητισμός δεν θέλει μόνο σωματική και ψυχική δύναμη. Θέλει προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Στόχο για αυτό που κάνεις. Να δοκιμάζεις να ξεπερνάς τα όρια σου μέρα με τη μέρα. Αυτό αποφάσισε να κάνει ο Σπύρος Χρυσικόπουλος ο οποίος έσπασε το ρεκόρ γκίνες. Ο νεαρός κολυμβητής κατάφερε να σπάσει ένα δύσκολο ρεκόρ. […]

Σπύρος Χρυσικόπουλος – Ο αθλητισμός δεν θέλει μόνο σωματική και ψυχική δύναμη. Θέλει προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Στόχο για αυτό που κάνεις. Να δοκιμάζεις να ξεπερνάς τα όρια σου μέρα με τη μέρα.

Αυτό αποφάσισε να κάνει ο Σπύρος Χρυσικόπουλος ο οποίος έσπασε το ρεκόρ γκίνες. Ο νεαρός κολυμβητής κατάφερε να σπάσει ένα δύσκολο ρεκόρ. Να διανύσει 250 χιλιόμετρα κολυμπώντας. Κολυμπούσε για μία ολόκληρη εβδομάδα προκειμένου να καλύψει την απόσταση των 250 χιλιομέτρων.

Μία εβδομάδα μέσα στο νερό

Η προσπάθεια του έγινε στην πισίνα του ΟΑΚΑ η οποία είναι 50μ. Ο κολυμβητής ξεκίνησε την κατάρριψη του δύσκολου αυτού ρεκόρ την Κυριακή του Πάσχα και θα σταματήσει στις 16 Μαΐου.

Παρέμεινε στον χώρο της πισίνας σε όλη την διάρκεια.

Έβαλε στόχο το ρεκόρ γκίνες και το πέτυχε. Κολύμπησε πάνω από 250 χιλιόμετρα μέσα σε επτά εικοσιτετράωρα. Ο λόγος για τον άνθρωπο δελφίνι, τον κολυμβητή υπερ-αποστάσεων Σπύρο Χρυσικόπουλο. Ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα, καθώς, αν και προστατευμένο το περιβάλλον της πισίνας σε σχέση με τη θάλασσα, όταν κάποιος κολυμπάει για εφτά μέρες, βρίσκεται αντιμέτωπος με την υποθερμία και το υπογλυκαιμικό σοκ.

Ο ίδιος μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και στην εκπομπή love it για αυτή του την προσπάθεια.

Ο ίδιος δήλωσε: «Στόχος μου είναι να σπάσω τα 250 χιλιόμετρα και να είμαι καλά και να μπορέσω και πιο πολλά» είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ. «να μην εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας και να τα κυνηγάμε όσο δύσκολα και αν φαίνονται».

Ενώ πέρασε το δικό του μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος:

«Σώστε τον πλανήτη – προστατεύστε τις θάλασσες»

Ενώ επισήμανε πως είναι μόνος του χωρίς προπονητή και ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει.

«Ακόμα και το σκουφάκι με ενοχλεί, γιατί κολλάει στα αυτιά μου, αλλά πρέπει να το φοράω για να κρατά ζεστό το κεφάλι μου»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι