Μιλάμε για μια μεταγραφή που είναι αυτό που λέμε ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ. Αρχικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίπτωση, και μπορεί ορισμένοι να έλεγαν αδύνατον να γίνει. Αλλά στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη με τις πολύ καλές σχέσεις στα TOP μανατζερικά κανάλια όλα μπορούν να γίνουν. Όταν εμείς λέγαμε ότι έχει κλειδώσει, κάτι παραπάνω ξέραμε και το γράφαμε. […]

Μιλάμε για μια μεταγραφή που είναι αυτό που λέμε ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ. Αρχικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίπτωση, και μπορεί ορισμένοι να έλεγαν αδύνατον να γίνει. Αλλά στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη με τις πολύ καλές σχέσεις στα TOP μανατζερικά κανάλια όλα μπορούν να γίνουν.

Όταν εμείς λέγαμε ότι έχει κλειδώσει, κάτι παραπάνω ξέραμε και το γράφαμε.

Τερματοφύλακα βρήκε και μάλιστα την καλύτερη δυνατή λύση με τον διεθνή Τσέχο πορτιέρο Τόμας Βάτσλικ. Τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου με πρόσφατες εξετάσεις στους αγώνες EURO. Πούλησε τον Σα 8-10 εκατομμύρια και πήρε ανώτερο του Πορτογάλου. Καθόλου άσχημα.

Πολύ καλά πηγαίνουν τα πράγματα και με τον Αργεντινό Παβόν. Κάνει τα κλασικά παζάρια της η ομάδα της Αργεντινής, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μέσα στην μεταγραφή με πολύ καλές πιθανότητες.

Απλά σκεφτείτε τον Ολυμπιακό με Βάτσλικ, Λόπες, και Παβόν. Δώσε και σε μένα μπάρμπα…

Μεταγραφές που ανεβάζουν πολύ την δυναμική της Ελληνικής ομάδας ειδικά στους Ευρωπαϊκούς της αγώνες.

Πήρε την μπάλα ο Μέντες, για την μεταγραφή 

Για την κάλυψη της μίας πτέρυγας πολλά είχαν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, και πολλά ονόματα είχαν πέσει στο τραπέζι.

Σας είπαμε από πολύ νωρίς ξεχάστε Zορζ Κέβιν Ενκουντού, και όλες τις άλλες περιπτώσεις. Μπορεί αρχικά να ήταν το Νο1 της λίστας, αλλά όταν η Μπεσίκτας άρχισε τα… τρελά της, ο Ολυμπιακός πήρε το καπελάκι και την έκανε με ελαφρά….Ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν είναι για πέταμα.

Ο παίχτης που θέλει ο Μαρτίνς είναι ο Ρόνι Λόπες. Να σημειωθεί ότι από πέρσι τον γλυκοκοίταζε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μπόρεσε. Τώρα όμως ωρίμασε η κατάσταση.

Που βρισκόμαστε σήμερα;

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, απλά για την ιστορία έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πει το ΝΑΙ ο Τσέχος πορτιέρο. Έπεσε τηλέφωνο του Πορτογάλου. Τώρα έκανε το ίδιο και με τον Λόπες. Τον έχει στο ψηστήρι ο Μαρτίνς. Έχουν μιλήσει δύο φορές και του έχει αναλύσει όλο το πρότζεκτ της ομάδας, με τον Λόπες να δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

Από την στιγμή που στον Ολυμπιακό αποφάσισαν ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός ξεκίνησαν επίσημες επαφές με την Σεβίλλη. Μόλις είδαν τις δυσκολίες στην πορεία μπήκε και ο Μέντες στο κόλπο. Αυτός θα κλείσει την μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα έχει ατζέντη το  γραφείο Leaguepro και τον Ρουί Καρντόσο. Γενικός διευθυντής στην Σεβίλλη είναι ο δύσκολος  Μόντσι που μιλάει πλέον σε άλλο επίπεδο με τον Μέντες. 

Ο Μέντες επίσης μιλάει με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή Μάρκο Λόπες και αυτός είναι που κινεί όλα τα νήματα για την μεταγραφή του γιου του. Κρατήστε επίσης ότι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή έχει πολύ καλές ΄σχέσεις με τον Μέντες.

Όπως καταλαβαίνεται το κλειδί της μεταγραφής είναι ο Μέντες. Και τώρα δουλεύει για την πλευρά του Ολυμπιακού. Αυτό λέει πάρα πολλά.

Ο Ρόνι Λόπες είπε ότι θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, κάτι πολύ σημαντικό.

Η αμοιβή του Λόπες και η ρήτρα

Η Σεβίλλη εξάλλου παραχωρεί τον Λόπες είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε με κανονική μεταγραφή.

Το ζητούμενο για τον Ρόνι Λόπες είναι να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια στην Σεβίλλη είναι στα κάτω του.

Τώρα βρίσκεται με την ομάδα του για προετοιμασία στο Αλικάντε, αλλά είναι ξένο σώμα με την ομάδα. Ο προπονητής του ο Λοπετεγι δεν τον υπολογίζει και τον έχει εκτός πλάνων για την νέα χρονιά

Τώρα τα περί Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι είναι απλά για να λέγονται. Τα οικονομικά των Τουρκικών ομάδων είναι στα τάρταρα, και επίσης ο παίχτης δεν θέλει να πάει Τουρκία.

Όλο το θέμα είναι πως θα πληρωθεί το συμβόλαιο του, που είναι στα 2,700.000 τον χρόνο. Η Σεβίλλη δεν θέλει να πληρώσει τίποτα στον δανεισμό του. Μάλιστα ζητούσε και κάτι λίγα για τον δανεισμό, αλλά τώρα αυτό έφυγε από την μέση. Για τον Ολυμπιακό θα είναι μια υπέρβαση. Είναι όμως αποφασισμένος να την κάνει.

Η ρήτρα είναι ψηλά στα 15 εκατομμύρια, αλλά εάν παίξει την μπάλα που μπορεί να είστε ότι και το νούμερο αυτό θα το δώσει ο Μαρινάκης.  Μιλάμε για παίχτη που στα καλά του πωλείται πάνω από 35 εκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик