Αλλάζει έδρα η ομάδα για τη σεζόν 2022-2023 στη Super League 2.

Σε αλλαγή έδρας προχώρησε η Προοδευτική, εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στη Super League 2.

Η ομάδα δεν θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Κορυδαλλού. Θα μετακομίσει στο Κερατσίνι, όπου θα δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνας της για το καινούριο πρωτάθλημα, στο οποίο επέστρεψε έπειτα από δεκαπέντε χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση, οι φίλαθλοι και σύσσωμος όλος ο οργανισμός που αποτελεί την Προοδευτική αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλο σωματείο του Κερατσινίου και τον πρόεδρο του Μάκη Απόστολου και ιδιαίτερα τον φίλο δήμαρχο του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο για την παραχώρηση του γηπέδου του Κερατσινίου (Σχιστό) για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Ο Χρήστος Βρεττάκος για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε κύριος, καθώς ο λόγος του είναι συμβόλαιο και τήρησε στο ακέραιο αυτό που είχε διαμηνύσει τόσο στη διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι όσο και στη διοίκηση της Προοδευτικής και στον πρόεδρό μας, Αντώνη Αραβαντινό.

Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας και επιφυλασσόμαστε. Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μην εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στην εντεταλμένη Αθλητισμού κα. Σταυρούλα Συράκου και τον αναπληρωτή προϊστάμενο του αθλητικού οργανισμού του Δήμου, Γιώργο Χρηστίδη».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ