To σήριαλ με τον Αμρ Ουάρντα συνεχίζεται! Αυτή την φορά όμως τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον η υπόθεση δεν αφορά μόνο στον ΠΑΟΚ και τους “μνηστήρες” του εξωτερικού. Όμως σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sports365.gr δρομολογούνται οι εξελίξεις άμεσα. Ο Ουάρντα στον Παναθηναϊκό. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Αιγύπτιος “μάγος” της μπάλας […]

To σήριαλ με τον Αμρ Ουάρντα συνεχίζεται! Αυτή την φορά όμως τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον η υπόθεση δεν αφορά μόνο στον ΠΑΟΚ και τους “μνηστήρες” του εξωτερικού. Όμως σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sports365.gr δρομολογούνται οι εξελίξεις άμεσα. Ο Ουάρντα στον Παναθηναϊκό.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Αιγύπτιος “μάγος” της μπάλας είναι αδιαμφισβήτητα μία περίπτωση ποιοτικού παίκτη. Που θα ταίριαζε σχεδόν σε όλες τις ελληνικές ομάδες.

Το μόνο πρόβλημα με τον παίκτη είναι ο χαρακτήρας του και η δυσκολία διαχείρισης του από τους προπονητές.

Το συμβόλαιο του Ουάρντα με τους “ασπρόμαυρους”, ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να παρατείνει την παρουσία του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Ειδικά μέσω ενός δανεισμού με παράλληλη ανανέωση του συμβολαίου του.

Έτσι, τη στιγμή που υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον της Τουλούζ, χωρίς να έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μοιάζει δεδομένο το “τέλος” του Ουάρντα από την Τούμπα 4,5 χρόνια μετά την απόκτησή του από τον Παναιτωλικό, εφόσον φυσικά υπάρξει πρόταση που θα ικανοποιήσει τον Δικέφαλο.

Σε αυτό το διάστημα, ο Ουάρντα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 66 παιχνίδια (6 γκολ, 6 ασίστ) έχοντας απασχολήσει περισσότερο για τα… εξωγηπεδικά του κατορθώματα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παρά για τις επιδόσεις του στο χορτάρι, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ατρόμητο, Λάρισα και Βόλο.

Εδώ κάπου μπλέκεται ο Παναθηναϊκός.

Είναι γνωστό πως στο “πράσινο” στρατόπεδο το όνομα του Ουάρντα γίνεται δεκτό με πανηγυρισμούς. Ήδη από το πρώτο άκουσμα του ονόματος του στα οπαδικά πηγαδάκια έγινε ένας μικρός – χαμός! Ένα σούσουρο μάλιστα που έφτασε και στα αυτιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο οποίος μπορεί να μην συμφωνεί απόλυτα με τον κόσμο, αλλά με το υπάρχον ρόστερ που υπάρχει ο Αιγύπτιος μπορεί να κάνει για πλάκα την διαφορά. θέλει τον παίκτη για το κέντρο του. Εκεί όπου με την φυγή του Σανκαρέ τα πράγματα “φωνάζουν” για ενίσχυση.

Τα χαρακτηριστικά του παίκτη είναι “γάντι” για το σύνολο του Σέρβου τεχνικού. Και αν αποκτηθεί θα κάνει σίγουρα την διαφορά.

Πως όμως θα φτάσουμε στο τελικό DEAL;

Σύμφωνα με πληροφορίες η αλλαγή στάσης του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο παίζει θετικό ρόλο για την υπόθεση. Φημολογείται πως με την επιστροφή του επιχειρηματία στην Ελλάδα και την Χαλκιδική έχουν αναθερμανθεί οι σχέσεις τους. Με το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι άριστο.

Ο Αλαφούζος από την άλλη βλέπει ότι το κλίμα είναι πολύ εχθρικό απέναντι του με τις μέχρι τώρα μεταγραφές, και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, κάνει μεγάλο κλικ στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το πήρε απόφαση και έδωσε την εντολή να προχωρήσει η μεταγραφή. Ο Γιοβάνοβιτς το έμαθε λίγο καθυστερημένα….

Με τον ΠΑΟΚ να μην βλέπει να έρχεται σοβαρή πρόταση από το εξωτερικό, και 2-3 που έσκασαν ήταν της πλάκας, υπάρχει αλλαγή πλεύσης. Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τον παίκτη.

Με τις δύο πλευρές να βρίσκουν κάθε μέρα και περισσότερους κοινούς διαύλους επικοινωνίας και τον ίδιο τον παίκτη να καλοβλέπει την περίπτωση μετακόμισης στη Αθήνα. Έχοντας πάντα ως δεδομένο πως προτιμά μεγάλες ομάδες, απορρίπτοντας στο πρόσφατο παρελθόν ήδη άλλες της Superleague, όπως ο Ατρόμητος!

Πρόσφατα μάλιστα ο Ουάρντα ανέβαζε Insta-stories με ένα μπλουζάκι με το Τριφύλλι των… Σέλτικς, υπονοώντας ότι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πάντα με “διακριτικό” τρόπο!

Η αλήθεια είναι ότι ο παίχτης πιέζει να γίνει η μεταγραφή. Δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στον αφρό. Ο Παναθηναϊκός είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να του συμβεί.

Η μεταγραφή θα γίνει, και αν  πιάσει ο Αλαφούζος θα είναι μες την καλή χαρά, αφού θα έχει πάρει πραγματικά ένα ποδοσφαιριστή μεγάλης ποιότητας.

Τα επόμενα 24ωρα περιμένουμε να υπάρχουν εξελίξεις. Μοναδική περίπτωση να μην γίνει η μεταγραφή, είναι μια σοβαρή πρόταση από το εξωτερικό. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει μια μικρή προθεσμία.

Πολύ δύσκολο να δούμε σοβαρή πρόταση, και ας ετοιμάζονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού να απολαύσουν ΟΥΑΡΝΤΑ. (Με τα καλά του, αλλά και τα παράξενα του, αν και ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι τύπος που χάνει την μπάλα εύκολα)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!