Ο  ΠΑΟΚ  ντύνει στα ασπρόμαυρα, τον Βλαντιμίρ Μπράντονιτς  Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Καγκάβα είναι γεγονός. Αλλά επίσης γεγονός θα πρέπει να θεωρείται και ότι ο νεαρός Βόσνιος είναι παίχτης του ΠΑΟΚ, αφού απομένουν οι τυπικές ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΟΚ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό που αποτελεί ένα project που μόνο αδιάφορο δεν […]

Ο  ΠΑΟΚ  ντύνει στα ασπρόμαυρα, τον Βλαντιμίρ Μπράντονιτς 

Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Καγκάβα είναι γεγονός. Αλλά επίσης γεγονός θα πρέπει να θεωρείται και ότι ο νεαρός Βόσνιος είναι παίχτης του ΠΑΟΚ, αφού απομένουν οι τυπικές ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΟΚ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό που αποτελεί ένα project που μόνο αδιάφορο δεν περνάει στους ανθρώπους του Δικεφάλου!

Η επιβεβαίωση της μεταγραφής του Βλαντιμίρ Μπράντονιτς στον ΠΑΟΚ ήρθε από την τρέχουσα ομάδα του Βόσνιου, Ράντνικ, που ανακοίνωσε την παραχώρησή του στους Θεσσαλονικείς!

«Έτσι είναι η ζωή, είμαι τόσο χαρούμενος και τσιμπάω τον εαυτό μου να δω αν ονειρεύομαι. Από την άλλη λυπάμαι που αφήνω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και την πόλη. Αγάπησα την Μπιέλινα. Θα υποστηρίζω την Ράντνικ και θέλω να παλέψουν για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία», ανέφερε ο Μπράντονιτς στις δηλώσεις του στη Βοσνία. 

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς είναι 21 ετών, έχει φέτος 18 συμμετοχές και πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Βοσνίας, ενώ είναι διεθνής και με την Κ21 της χώρας καταγράφοντας μέχρι στιγμής τρεις συμμετοχές.

Ο ΠΑΟΚ πιστεύει στο ταλέντο του και θέλει να επενδύσει σε αυτό. Παράλληλα, το «sport1.oslobodjenje.ba» αναφέρει για την περίπτωσή του:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα