Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Επομένως ο Ολυμπιακός μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα είναι στο κόκκινο. Νέο μεταγραφικό χτύπημα με παρόν και μέλλον για τους ερυθρόλευκους. Μεταγραφή «έκπληξη» με παίκτη της Ίντερ για τον […]

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Επομένως ο Ολυμπιακός μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα είναι στο κόκκινο.

Νέο μεταγραφικό χτύπημα με παρόν και μέλλον για τους ερυθρόλευκους.

Μεταγραφή «έκπληξη» με παίκτη της Ίντερ για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς ξένους και προχωρά στην απόκτηση του 19χρονου στόπερ της Ίντερ, Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ.

Ο νεαρός άσος έχει ύψος 1,95 και η Ίντερ τον απέκτησε από την Τρουά το καλοκαίρι του 2019. Εντάχθηκε στην ομάδα νέων και πήρε αμέσως φανέλα βασικού.

Μάλιστα ο Κινκουέ αναμένεται να βρίσκεται την Κυριακή στην Ελλάδα. Για να περάσει τα διαδικαστικά και να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στο βιογραφικό του έχουν καταγραφεί και 4 συμμετοχές στην Κ17 της Εθνικής Γαλλίας.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Ιταλία, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει ένα μικρό ποσό, 300-400 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο η Ίντερ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα έχει ισχύ ως το 2024, αποκτήθηκε από την Τρουά προ διετίας, ενώ ακόμη δεν έχει καταγράψει συμμετοχή στην πρώτη ομάδα της Ίντερ. (Σύμφωνα με το OnSports)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ