Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες με μεταγραφικό ντεμαράζ πήρε αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Αν για πολλούς ο Παλάσιος που από ημέρα σε ημέρα θα ανακοινωθεί, θα ήταν η τελευταία μεταγραφή, κάνουν λάθος. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα, με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας ο προπονητής του Παναθηναϊκού […]

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες με μεταγραφικό ντεμαράζ πήρε αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Αν για πολλούς ο Παλάσιος που από ημέρα σε ημέρα θα ανακοινωθεί, θα ήταν η τελευταία μεταγραφή, κάνουν λάθος. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να βάλει και το κερασάκι στην τούρτα, με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή.

Σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δει την μεγάλη αδυναμία στα άκρα της επίθεσης. Για τα θέλω του Γιοβάνοβιτς μόνο ο Χατζηγιοβάνης μπορεί να παίξει στον τρόπο που θέλει.

Έχει δώσει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτήσουν και έχει πάρει το οκ από τον Αλαφούζο για μια ακόμα μεταγραφή. Έχει βρεθεί και έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες.

Μόλις ολοκληρωθεί η δύσκολη μεν, αλλά  με θετικό αποτέλεσμα περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος θα κινηθούν πολύ γρήγορα για την περίπτωση του εξτρέμ.

Άλλωστε, το πλάνο που είχε σχεδιάσει ο τεχνικός των πρασίνων ήταν από την αρχή να ενισχυθεί η ομάδα με δύο παίκτες που θα αγωνίζονται στα άκρα.

Καθυστέρησε μεν, αλλά θα γίνει δε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ