O Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ στο Αθηναικό ντέρμπι της Λεωφόρου, παρουσιάστηκαν πολύ μέτριοι και στο τέλος έμειναν στην ισοπαλία, που ουσιαστικά βολεύει περισσότερο τον δικέφαλο. Με την πλάτη στον τοίχο για την τετράδα οι πράσινοι. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1 – 1 Ισόπαλοι αναδείχτηκαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής. Η Ένωση […]

O Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ στο Αθηναικό ντέρμπι της Λεωφόρου, παρουσιάστηκαν πολύ μέτριοι και στο τέλος έμειναν στην ισοπαλία, που ουσιαστικά βολεύει περισσότερο τον δικέφαλο. Με την πλάτη στον τοίχο για την τετράδα οι πράσινοι.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1 – 1

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής. Η Ένωση ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το Τριφύλλι όμως κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία αμυντική ολιγωρία της άμυνας των κιτρινόμαυρων που δεν φημίζεται για τη φερεγγυότητά της και να προηγηθούν στο σκορ με τον Βέλεθ στο 58′.

Η ομάδα του Δικέφαλου αετού όμως δεν υπέστη ψυχρολουσία. Βρήκε αντίδραση στο 73′ με τον Λιβάι Γκαρσία να ισοφαρίζει, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Μάλιστα οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θα μπορούσαν να είχαν κάνει ολική επαναφορά, αλλά στο 83′ η προσπάθεια του Μάνταλου δεν στέφθηκε με επιτυχία παρά την όμορφη έμπνευση του αρχηγού των φιλοξενούμενων. Το ίδιο συνέβη και με τον Παναθηναϊκό που στο 90′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νιας.

https://www.youtube.com/watch?v=iJwkPIHsRgg

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ