Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε, χθες, Τρίτη, την Τούμπα. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου εκτός από επιθετικό βρίσκεται και σε αναζήτηση χαφ. Σύμφωνα με αφρικανικά ΜΜΕ, ο “δικέφαλος” εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου μέσου Μπερνάρντ Μενσά! Τονίζεται μάλιστα πως είναι και προσωπική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ghanasoccernet.com τονίζει ότι οι Ασπρόμαυροι παρακολουθούν στενά […]

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε, χθες, Τρίτη, την Τούμπα.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου εκτός από επιθετικό βρίσκεται και σε αναζήτηση χαφ.

Σύμφωνα με αφρικανικά ΜΜΕ, ο “δικέφαλος” εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου μέσου Μπερνάρντ Μενσά! Τονίζεται μάλιστα πως είναι και προσωπική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ghanasoccernet.com τονίζει ότι οι Ασπρόμαυροι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του παίκτη από την Γκάνα. Και πως ο Ρουμάνος είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Ο παίκτης αγωνίστηκε δανεικός στην Μπεσίκτας από την Καϊσέρισπορ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, έχοντας 36 συμμετοχές με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά προκύπτει δίλλημα. Καθώς δημοσιεύματα από την Αργεντινή κάνουν λόγο για μία ακόμη περίπτωση παίκτη. Χωρίς να αναφέρονται ξεκάθαρα στον ΠΑΟΚ. Φωτογραφίζοντας όμως τις ανάγκες και το προφίλ του συλλόγου. Αναφέρουν πως η Ρίβερ ετοιμάζεται να χάσει έναν πολύ έμπειρο μέσο. Τον γνωστό Καμίλο Μεγιάδα. Και μάλιστα από ελληνική ομάδα τοπ επιπέδου. Ο Ουρουγουανός έλυσε το συμβόλαιό του με την μεξικάνικη Σαν Λουίς. Και βρισκόταν σε συζητήσεις με τους “εκατομμυριούχους”.

https://www.youtube.com/watch?v=aJka6_x9i1A

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό TNT Sports από την Αργεντινή “το μέλλον του παίκτη είναι στην Ελλάδα”. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ